Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć koledzy mam taki problem ponieważ pękają mi przednie lampy od środka...Tzn na samym końcu lampy na przednim narożniku na górze.I to w obydwu lampach przednich.Możecie mi powiedzieć czym to jest spowodowane???A w tylniej prawej lampie są muchy :cry2: Czy wymienią mi to w ASO na gwarancji??Dzięki za Odp. :) Jak chcecie to moge póżniej dodać zdjęcia pęknięć.
Jedno serce,jedno bicie,kocham BMW ponad życie...
Opublikowano
Dodaj na forum fotki tej usterki. Jeśli nie masz tam śladów uszkodzeń mechanicznych i samochód jest na gwarancji to nie powinno być problemów z rozliczeniem tego w ramach gwarancji. Poprostu jedź do ASO i zgłoś ten problem.
Opublikowano
Dodaj na forum fotki tej usterki.

Też bardzo chętnie to zobaczę - szczególnie iż piotr23_24 zmienił znacząco swoje modele samochodów (M5 na 320d :P:P:P)

Pzdr,

Opublikowano
Dodaj na forum fotki tej usterki.

Też bardzo chętnie to zobaczę - szczególnie iż piotr23_24 zmienił znacząco swoje modele samochodów (M5 na 320d :P:P:P)

Pzdr,

widze jaka "sympatia " obdarowujesz kolege piotra23_24, ale wiem o co Ci chodzi :wink:

Tak, wstaw zdjecia bedzie to najrozsadniejsze .

Opublikowano
Dobrze jutro wstawie...A jak mi nie wierzycie to możecie mi powiedzieć to wam moge setki zdjęć porobić gdzie chcecie może uwierzycie?? :evil:
Opublikowano
piotra23_24 my czekamy w dalszym ciagu na zdjecia tej lampy, obiecałes.... :roll:

I czekamy - i czekamy ............ i obawiam się że...... możemy się nie doczekać.

Opublikowano
Dobrze jutro wstawie...A jak mi nie wierzycie to możecie mi powiedzieć to wam moge setki zdjęć porobić gdzie chcecie może uwierzycie?? :evil:

Czekamy... :-)

Opublikowano

czyli: to co kazdy mysli na temat naszego kolegi - to prawda :twisted: a kolejnym razem ignorujmy i nie dajmy sie sprowokować.

Teraz pewnie uslyszymy , ze praca- biznesy , interesy na skale swiatowa nie pozwolily porobic tych ogromnych ilosci zdjec TYCH ZE WSPANIAŁYCH AUT.

Opublikowano
Ja jestem tylko ciekaw gdzie się podziało 135i, które to kolega miał w podpisie...
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Ja jestem tylko ciekaw gdzie się podziało 135i, które to kolega miał w podpisie...

No przeca widać - dołożył do M5, które także posiadał i zamienił na 320d - kuzyna :P:P:P.

Mi się już odechciało czekać.

Pzdr,

Opublikowano

to zdjecie obrazuje , co...? kawałek apartu, palce i cos przezroczystego z jakimis kreskami. Na nim w sumie nic nie widac jest tak słabej jakosci.

Wstaw jak obiecałes duzo zdjec tej lampy i do galerii jakies obrazowki Twoich toys.

Opublikowano

a nie jest to lampa z vectry B ? moze Piotr pomylil fora ? No, no.... jakie zmiany w parku maszynowym niedlugo pewnie cos wielkiego sie szykuje...... Zaraz a moze jeden z 3 X7

http://www.novoskop.ru/files/u3/BMW_X7.jpg

Opublikowano
Lampa z vectry??Ty masz X5 a niewiesz jak w nim lampa wygląda?

piotr23_24 jestes dorosłym facetem ale tak konkretny jak nasi politycy w zapewnieniach. Wez daj w koncu KONKRETY, udowodnij mi , nam wszystkim, rozwiej wszelkie watpliwosci , wszelkie osmieszajace Cie wypowiedzi a jak nie to zakonczmy ta gechenne z udziałem Twojej osoby. Ja pozdrawiam Cie serdecznie , ale nie ejstes zadnym autorytetem chocby do anonimowej rozmowy z Toba na forum o Twoich samochodach i trapiacymi je problemami.

Opublikowano

a to zdjęcie wnętrza X5? Na pozostałych zdjęciach coś mi mignęło beżowe wnętrze a tutaj prosze - czarne. Nie wiem, może się pomyliłem - nie chce mi się sprawdzać.

Zdaje się, że źle sobie przykleiłeś dekielki BMW i M na tych felgach z alle.

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Beżowe wnętrze :shock: :jawdrop: Coś ci sie chyba przewidziało...A ja żadnych naklejek nie naklejałem bo to są orginały.
Opublikowano

Ok sprawa beżowego wnętrza pozostaje niewyjaśniona - światło dziwnie pada i ok niech będzie - jest jednak czarne. Zwracam honor.

Co do felg - tak ułożonych plakietek jeszcze nie widziałem... (M nad BMW)

Opublikowano
A gdzie miały być te naklejki,bo z tego co ja widziałem to zawsze tak jest??

Nie chodzi o to gdzie, tylko jak. Prawdopodobnie są naklejone "do góry nogami".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No a to Edek B.

ktorego poznalismy na fotach z linkow od piotrusia

http://images50.fotosik.pl/35/4b63fc49e387beae.jpeg

a to sam piotrus23_24

http://images38.fotosik.pl/35/f212c1ea3a860187.jpeg

i jeszcze raz nasz piotrus ulubieniec , z Reńskiej Wsi

http://images34.fotosik.pl/408/30aa10c8b5db2cd0.jpeg