Skocz do zawartości

fotel z e39 do e32 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety ja nie mam kolegi co by akurat e39 jeździł aby przymierzyć.

ale jak masz znajomych od tego modelu, to może któryś by się zgodził wykręcić na chwilę swój fotel

Opublikowano
nikt nie mial wczesniej takiego pomysłu ?

Nikt pewnie nie chcial "spaprać" swojej buni nieoryginalnym fotelem.A na marginesie to dziwne ze Ty znawca BMW masz taki problem :? Czy aby na pewno jest to tylko przeszkoda mechaniczna,czy moze obawiasz sie ze elektryka nie podejdzie?

"________ 730iA

/________\

(0o=[][]=o0)

[_]/'''''''''''\[_]

Opublikowano

spaprac e32 fotelami przednimi z m5 e39 w pelnej elektryce :shock:

ja sie tylko zastanawiam - chcialbym zalozyc takie fotele bo maja lepsze trzymanie boczne i ud. a moje fotele i tak zostawie - wiec w kazdej chwili mozna powrocic do oryginalu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
xsilver w e32 także montowali fotele kubełkowe "sportsitze",poszukaj takich,bardzo fajnie się w nich siedzi,miałem takie fotele w e34.Z e34 także podejdą,są identyczne jak w e32,nic nie musisz przerabiać i będzie większe prawdopodobieństwo,że znajdziesz.
Nur bmw e32
Opublikowano

temat rozpracowalem - niestety bez przerobki nie pasuje - nie wiem a bardzo czy da sie to przerobic - trzeba cale mocowanie przespawac ze32 - co oczywiscie nie wchodzi w gre...

zastanawialem sie nad tym dlatego ze te fotele byly w idealnym stanie - piekne ! i mialbym je za bardzo , bardzo atrakcyjne pieniadze.

ale niestety...