Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kierowniczki i kierowników :)

Przgladajac alledrogo mozna zauwazyc ze jest sporo wycieraczek jak to nazywają aerodynamicznych. Czy ktos juz mial z tym doczynienia, są coś warte? Dodam dla porownania ze uzywam bosch i nie mysle zmieniac na gorsze :mrgreen: Dzieki za wypowiedzi!

Opublikowano

jestes zadowolonyz BOSCHa to po co chcesz mieszac? Pamietaj , ze lepsze jest wrogiem dobrego

ja mialem jakis czas w e36 i wydawało mi sie, ze bardziej ulegaja wplywowi pedu powietrza podczas jazdy ponad 120km/h

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
rewelacja?? a jechales powyzej 120 ? jadac na autostradzie zeby uzyc wycieraczek trzeba zwolnic do min 120km :) kupujac zwykle wycieraczki ze spojlerem jest o niebo lepiej.
Opublikowano

Witam

Mam aerodynamiczne Bosch AeroTwin (109zł) w E36 i wycierają świetnie, a przy 150km/h radzą sobie z mokrą szybą znakomicie, także w ogóle nie rozumiem narzekać kolegów powyżej.

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Hmm, nie wiem jakie zakupiliscie jesli macie problemy juz przy predkosciach rzedu 120-150 km/h. W 650-ce mam takie i nie ma problemu przy predkosciach powyzej 200 km/h. Sa ciche i swietnie zbieraja wode. W S2 mam tradycyjne Boscha ze sporym spojlerem i powyzej 220 km/h nie jest najlepiej. Moim zdaniem na wycieraczkach nie nalezy oszczedzac a z aerodynamicznymi mam jak do tej pory pozytywne doswiadczenia. Nie wiem, jak z zywotnoscia, czas pokaze.

No Limits With S2 Power

Audi S2 Coupe 414 KM 560 Nm, BMW 650i 367 KM 490 Nm, BMW HP4 193 KM 112 Nm :)