Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,,

mam upatrzony zderzak zderzak m-pakiet do mojego auta,

pytanie brzmi:

w zderzaku jest jaks belka aluminiowa,,

czy jezeli kupie zderzak bez tej belki to belka z mojego zderzaka bedzie psowała bez problemów??

typing.....
Opublikowano

Tak, będzie pasowała.

Sam dzisiaj założyłem u siebie m pakietowy zderzak i również się nad tym zastanawiałem, na szczęscie pasuje.

Pozdro

Opublikowano

ale z tego co słyszałem to wloty powietrza sa inne, dokładnie kierownica powietrza na chodnice.

Ale mogę się mylić.

pozdro

Opublikowano
ale z tego co słyszałem to wloty powietrza sa inne, dokładnie kierownica powietrza na chodnice.

Ale mogę się mylić.

pozdro

A może ktos się orientuje jaki jest całkowity koszt potrzebnych części dodatkowych (poza samym zderzakiem), tak żeby podpasować zderzak M-pakiet?

Co z halogenami? podejdą od zwyklego zderzaka?

Opublikowano

Ale mogę się mylić.

pozdro

A może ktos się orientuje jaki jest całkowity koszt potrzebnych części dodatkowych (poza samym zderzakiem), tak żeby podpasować zderzak M-pakiet?

Co z halogenami? podejdą od zwyklego zderzaka?

Zmieniajac zderzak seryjny na m-pakiet musisz dokupić :

- mocowanie zderzaków(takie białe) koszt w serwisie za 2 szt koło 60zł.

- wloty do chłodzenia tarcz hamulcowych (te koło halogenów)

- jesli nie masz to też halogeny + oprawki

- końcówki nadkoli (lewe prawe) bo gdy zostawisz seryjne bedą 2cm szpary (120zł/szt - serwis BMW)

- i żeby wszytsko było tak jak należy, wlot na chłodniczkę spalin :mrgreen:

Car Detailing - zrób to z Nami :-)
Opublikowano
dobrze byłoby mieć dwie :) ale ciężko by było jeździć dwoma na raz. Zderzak jest fajny ale na polskich drogach czasami jest bardzo ciężko - szczególnie przy koleinach...