Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam posiadam tylko jedne kluczyk do auta wraz z oryginalnym pilotem ( alarmem) do niego przydało by się zrobić duplikat - Moje pytanie brzmi czy można zrobić duplikat pilota ? Oddzielnie mam kluczyk i pilot Edytowane przez optyk
Opublikowano

Nie wiem czy dobrze kojarze ale chyba ktos wspominal ze od 1995 wszedl do BMW imo w kluczyku. Jesli tak to musisz znalesc fachowca.

Pilot to chyba najprosciej bedzie w ASO jesli masz oryginalny.

Musisz sie jeszcze dowiedziec czy masz imo w kluczyku.

Jesli masz imo to chyba kiedys widzialem na allegro takie uslugi, z tym ze musisz sprawdzic czy jest ktos w twojej okolicy ...

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nawet jesli nie masz orginalnego kluczyka to mozesz zrobic orginalny ale tylko w ASO bo kluczyk bedzie sciagany z NIemczech po numerach nadwozia przynajmniej mi tak powiedzieli a mam e46 nie wiem jak jest w e36 ale wydaj mi sie ze bedzie tak samo

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
boli boli o cene nie pytałem ale podobno 500 zł

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Opublikowano
no tak ale aso - boli :D

Bez przesady kluczykow sie nie kupuje co rok nowy :)

Chyba ze ktos ma straszliwego pecha :)

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano
Myślę, że warto zrobić to w ASO. Wtedy przy zamawianiu kluczyka można poprosić o "unieważnienie" kluczyków innych, niż te, które posiadamy, co może być korzystne w przypadku gdy zgubimy kluczyki i chcemy po prostu dorobić nowe bez wymiany wkładek i stacyjki.
Opublikowano
No dobra kluczyk swoją drogą A pilot - też jest orginalny - czy w takim razie można dorobić sam pilot u majstra, który dubie w alarmach ?? ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
w E46 w oryginalnym kluczyku jest od razu pilot nie wiem jak to bedzie w Twoim

Sprzedam

• 3 miesiące temu...