Skocz do zawartości

328i coupe przed liftingiem (1995r) - czy warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Znalazłem dość zadbaną 328i coupe ale niestety 1995r, więc pewnie przed liftingiem. Co istotnego było zmienione podczas liftingu ? Z karoserii to na pewno grill a z osprzętu to nowszy komputer i live data.
Opublikowano
zderzak przedni jest inny i deska rozdzielcza ale jak zadbany i cena dobra to napewno warto wrzuc foto to łatwiej będzie ocenić

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
po lifcie ładna sztuka komputer 11 przycisków i manualna klima sprawdź czy nie bita bo na zderzak i listwy z m pakietu ale brak progów więc wątpię że to fabryka zakładała

Opublikowano

szkoda że nie podaleś całego linku ogłoszenia, po mojemu warta zakupu - tylko musisz przyjąć że trzeba też wyłożyć kasiore na ten róg, Przedwszystkim jak nie masz daleko to smigaj obejżeć bo takie debatowanie nic nie daje prucz wątpliwości. Jedynie co ci podpowiem to że auto było pare razy na allegro jednak nie znikło z niego.

link http://moto.allegro.pl/item445854447_bmw_328i_e36_coupe_m_pakiet_szwajcaria_328_e_36.html

Opublikowano
stary daruj sobie pomyliłem się samochód ma pełny m pakiet ale jest zdrowo uderzony a ten gość jest śmieszny ja mówi o innych powypadkowych bmw albo swapach masz uszkodzone klapą błotniki tylne pas tylny a że tak daleko winieciony to i podłużnice a możliwe że kielichy więc tak że 3 do 4 tys jak chcesz to naprawdę dobrze naprawić ja miałem pas klapę i jeden błotnik porządny warsztat po rabacię wyrwał 3000 tys też mam lakier perle za ta cenę napewno nie warto

Opublikowano

Koledzy - do umieszczania fotek oraz zapytań odnośnie aut z ogłoszeń jest inny dział i chyba tam powinniście umieścić swoje zapytania???

P.S. najlepsze jest to iż sprzedawca zachwala wszystko i pokazuje wszystko oprócz tego uszkodzenia z tyłu :mad2:

Opublikowano
to trzeba obejrzeć dokładnie na oko nikt ci tego nie wyceni pozatym ja gościowi nie ufam i wątpię w ten przebieg wkońcu on nic nie ukrywa a ja chyba przeoczylem zdjęcie bagażnika w środku i od tylu

Opublikowano
Jaka waszym zdaniem jest uczciwa cena za auto w tym stanie, biorąc po uwagę, ze naprawa wyjdzie wyjdzie około 4 tys ?

Auto wychodzi Cię wtedy 20tys. Jest to dużo jak na '95 nawet na 328i w niezłym stanie