Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam,

Mialem mala stluczke, auto mam w serwisie. Problem polega na tym, ze... sciemniaja.

Zamowili mi m.i. czesc: 41008205623 (numer 1 w linku: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DE81&mospid=47549&btnr=41_0053&hg=41&fg=25&hl=1 )

Zwodza mnie od 2 tygoni, ze juz rozciete i wyjete, maluja tylko czesci a... w te srode do mnie rano dzwonia i pytaja sie czy mam przejsciowke umozliwiajaca odkrecenie alu felg.

Pytanie> czy jest mozliwe wymiana cwiartki bez zdjecia kola :?: :!:

PRZECIEZ JA ICH ZA... Mam przymusowe wakacje, kazdy dzien kosztuje mnie tutaj fortune - oni wiedza o tym.

Jade wlasnie do nich zapytac sie jak sprawa stoi, jak wroce wkleje foty stluczki i zapytam sie Was szanowni forumowicze ile naprawa tych strat powinna zajac.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mi się wydaje ze można, acz kol wiek nie pamiętam, bo na praktykach jak chodziłem X lat temu to wymieniali ćwiartki, ale dokładnie nie pamiętam czy można bez koła.
http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bylem, powiedzieli, ze zrobili, odeslali na sprawdzenie elektroniki i wszystko gotowe bedzie na poniedzialek/wtorek. :|

Cos sprawia, ze wierze temu kolesiowi... A moze chce mu wierzyc? :duh:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano
jest mozliwa wymiana takiej blachy bez sciagania kola - ale z duuzym utrudnieniem

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po miesiacu "prac", nareszcie jutro ja odbieram, tylko dlatego, ze po jutrze wracam do Polski. Nie zdazyli mi zrobic kilku elektronicznych bubli;

- na poczatku mowili ze 2 parkometry spieprzone, teraz juz 4... :| 66.20.6.989.069

- cholerny jez :P 64.11.6.923.204

- brak audio w glosnikach prawej strony (z rozmowy telefonicznej wynikalo, ze jest to kwestia RADIA [a wiec wyswietlacza LCD na ktorym mam jeden pixelek juz wypalony ;) ], gdy z CD rowniez nie dziala...)

A wygladalo to tak...

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img386.imageshack.us/img386/481/004wv1.jpg

Byla niebita... :cry2:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Byla niebita... :cry2:

człowieku nie martw się .To co widać na zdjęciach to drobne zarysowanie tak naprawdę, nie będzie sladu.

Jest wgniecenie - wymieniony jest m.i. caly panel... Faktem jest, ze wlasnie ja widzialem, pomalowane jest ladnie, w sloncu nie widac roznicy :clap: . Jakby nie bylo udezona, :| ale dzieki za pocieszenie.

@edit:

Co do dzwieku, to okazalo sie, ze nie caly LCD tylko jakis inny modul radia proffesional. 500GBP...

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik