Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyżby ptasia kupa :mrgreen: ???

A serio to zdjęcie nie jest wyraźne, ale mi to wygląda na utlenioną (zabieloną/zmatowiałą) folię, która jest pomiędzy dwiema warstwami szkła... Czy przypadkiem od zewnętrznej strony nie ma punktowego odprysku od kamyka? Jak odprysk, a w zasadzie jego pęknięcie sięga do folii, to czynniku atmo robią swoje... Chyba, że to coś innego...

pozdrawiam

thenygoos

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
a szyba nie z anglika?

A jakie to ma znaczenie :?:

może w anglikach lusterko w innym miejscu jest przyklejane :?:

Opublikowano
Moze szyba do bmki pasuje od innej fury :) i ktos sobie zrobil male zapozyczeni :) Ostatnio widzialem takie cudo w Fiacie DOBLO. miejsce na lusterko a jego brak byl spowodowany brakiem szyby z tylu i nie bylo potrzebne :) Watpie ze to szyba z bmki :)
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
Jeśli jest to gumowata masa to auto jest z Włoch i było na tym zamocowane zezwolenie na parkowanie lub ubezpieczenie.
Moja fura jest z włoch i mam takie samo coś na szybie...
Opublikowano
Moje auto też jest z Włoch. Wygląda na jakiś rzep do którego można było coś przyczepić.
Opublikowano

A moze to jest "dynks" do przyklejenia transpondera - pilota, sluzacego do wjazdu na platne autostrady, oplacane bezgotowkowo.

Dawno nie bylem w Italii, ale cos takiego jest uzywane w Norwegii.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg

Opublikowano
Siema chłopaki. To zapewne do tego służyło o czym poprzednik wspomniał: "do płacenia za autostrady bezgotówkowo". Dodam jeszcze, że jedynie w tym miejscu, tzn w okolicach lusterka wstecznego szyba przepuszcza fale tak wyczytałem kiedyś w instrukcji do e60 Pozdrawiam