Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam e 38 z 96 roku,chciałbym podłaczyc cos zamiast zmieniarki ,poprostu juz nie czyta płyt,słyszałem z esa jakies urzadzenia,może macie jaies namiary i jak to sie podpina?
Opublikowano
No to nie takie proste bo nie jestem w Polsce,noi nie mam nawet pewnosci czy zmieniarka kupiona na allegro bedzie działać,chodzi mi zeby w miejsce zmieniarki podłaczyc co innego lub inna nowa zmieniarke ze sklepu ale problem w tym ze nie wiem jaka podejdzie pod wtyczki noi czy bedzie sterowanie z kierownicy?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pamiętaj ze cd wkładasz dogory nogami lewa strona....:) u mnie nie działała :) poprzedniemu właścicielowi także... ale kiedyś przez przypadek wsadziłem inaczej niż mailem i czytała:P

powaga

jak wsadzasz do magazynka okładka musi być na plastiku...a srebrne widzisz cale...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dzieki za te namiary,wygląda to na dobry sprzęt jezeli bedzie to do mojej e38 to napewno takie cos zakupie,mam nadzieje że mozna takie cos podłączyc bez problemu pod kabel od zmieniarki
Opublikowano
Witam mam e 38 z 96 roku,chciałbym podłaczyc cos zamiast zmieniarki ,poprostu juz nie czyta płyt,słyszałem z esa jakies urzadzenia,może macie jaies namiary i jak to sie podpina?

Moze poprostu wyczyscic laser ? W E34 tez mialem problem ze zmieniarka, rozebralem, wyczyscilem (patyczek do uszu + spirytus) i dzialala jak nowa.

pozdrawiam

mavic

Opublikowano
Kiedyś juz czysciłem laser, a najpierw zmieniarka była jeszcze w naprawie bo myślałem że jest cos zrąbane,niestety nie mam mnie w Polsce i po przysłaniu po naprawie do mnie byłao tak samo ale podobno wymieniony został jakis sterownik,wiec wyczytałem żeby przeczyscic laser i nic to samo,zmieniarka chwytała mi płyty ale tylko naprawde stare płyty,jezeli kupiłem orginalne płyty nowe to uz nie łapała a o wypalanych mogłem zapomnieć,wiec szukam cos zamiast zmieniarki bedzie to najlepsze wyjscie