Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

popękały mi przyciski z klimatronika :cry2: a dokładnie te cztery w środku od nastawiania temperatury.

Czy można je dokupić osobno i wymienić ?

Proszę o ewentualny adres sklepu lub nr telefonu gdzie można cos takiego dostać :modlitwa: najlepiej na śląsku (bądż gdziekolwiek).

Pozdrawiam.

Opublikowano
Witam,

popękały mi przyciski z klimatronika :cry2: a dokładnie te cztery w środku od nastawiania temperatury.

Czy można je dokupić osobno i wymienić ?

Proszę o ewentualny adres sklepu lub nr telefonu gdzie można cos takiego dostać :modlitwa: najlepiej na śląsku (bądż gdziekolwiek).

Pozdrawiam.

tak pękają :? :) Kupisz w ASO. Wyjmiesz podważając od dołu :)

Opublikowano
Wiesz może ile kosztują te plastikowe cuda?

I prosiłbym coś więcej o wymianie bo nie chcę niczego połamać.

Byłem ze 2 tyg temu na Narbutta. Więc temat znam doskonale. Nie ma samych przycisków jest cały panel do wymiany, koszt to 270pln

Opublikowano
najbliższe ASO od lublina jest w warszawie lub rzeszowie, ja wyciągnąłem te guziki, igłe zamoczyłem w kropelce, rozchyliłem guzik i po kancie posmarowałem, jak sie skleilo to wzmocniłem od tyłu też kropelką i nie ma śladu po pęknięciu, jest mało widoczna ryska, trochę to druciarskie podejscie ale nie wiedziałem gdzie można dokupić te guziczki a nie chciałem połamać całkowicie
Opublikowano
najbliższe ASO od lublina jest w warszawie lub rzeszowie, ja wyciągnąłem te guziki, igłe zamoczyłem w kropelce, rozchyliłem guzik i po kancie posmarowałem, jak sie skleilo to wzmocniłem od tyłu też kropelką i nie ma śladu po pęknięciu, jest mało widoczna ryska, trochę to druciarskie podejscie ale nie wiedziałem gdzie można dokupić te guziczki a nie chciałem połamać całkowicie

Zgadzam sie z kolegą. Tak samo zrobiłem i wszystko gra do tej pory. Oczywiście trzeba tylko o to zadbać przed całkowitym popękaniem guzików tak aby było jeszcze co kleić :wink: