Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam postanowilem wymienic i wstawic tarcze firmyTRW i klocki DELPHI czy takie zestawienie bedzie dobre,cenowo wyglada ok ale czy jakosc jest dobra.prosze o opinie tych produktow jak ktos wie cos na ten temat.dzieki i pozd

Opublikowano
Moim zdaniem lepiej dołożyć trochę kasy i zainwestować w tarcze brembo + klocki ferodo. Klocków delphi raczej nie kupuj, bo to szajs. Firma trw jest nie najgorsza.
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
Zarówno klocki jak i tarcze które wymieniłeś nie należa do górnej półki. Jakościowo nie są najlepsze więc podejrzewam że długo na nich nie pojeździsz. Nie lepiej zamontować Textara klocki i tarcze. Jesli zależy Ci na cenie to klocki np. Lumaga które są naprawde dobre
Opublikowano

Co ja mogę powiedzieć zamówiłem oryginały (tarcze i klocki) w angielskim serwisie BMW. Klocki są z logiem BMW i małym napisem Jurid, odstajace blaszki które wchodzą w cylinderek mają wybite ATE ot taki mały mix. Mój kolega ma je również w 740 i mówi że są o niebo lepsze od kupowanych w polsce textarów. To tyle z mojej strony :)

Małe rozmówki na temat klocków :

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=66116&postdays=0&postorder=asc&start=0

Opublikowano

A ja się podłącze do tematu czytałem na forum o klockach do e46 moje pytanie brzmi:

ZIMMERMANN SPORT w połączeniu z klockami ferrodo to dobry wybór w 330d czy raczej ATE ?? Może ktoś ma taki zestaw u siebie bo opinie słyszałem rożne??

Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI