Skocz do zawartości

325i (m50b25vanos) vs mitsubishi eclipse 2gen????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.co sadzicie o takiej konfrontacji lub kto posiada jakies doświadczenia w wyscigu na 400m. BMW 325i coupe m50b25vanos bardzo zdrowa seria i mitsubishi eclipse 2gen. 2,0 turbo w automacie i napedem na 4 lapy.z tego co wiem to wazy ok.1350 kg i ma 214 KM.jezeli ktos sam probowal, widzial lub dedukuje prosze o wszelkie spostrzezenia.pozdrawiam :twisted2:

GSI KOCHALEM

BMW POKOCHAM

Opublikowano
ważny jest jeszcze moment obrotowy i kierowca :8) 6 cylindrów ciśnie ładnie ale i te ''skośne '' szajstwo też z tym turbo może sie rwać :twisted2: no jeszcze stan techniczny obu aut jest istotny ...
Opublikowano
Ja stwaiam na ciebie ponieważ tam jest automat który spowolni sporo te 214km w mitsu gdyby był tam manual to co innego ale automat w japońcu to nic szczególnego do tego nie ruszy z obrótó i czeka go turbo dziura a ty startujesz ze 3000RPM i cię nie ma
Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano

dzieki panowie za odpowiedzi.jak juz bedzie wiadomy wynik to napewno napisze, nawet gdyby nie poszlo :mrgreen: ale mam nadzieje ze bedzie dobrze.koles sie sadzi i mam ochote zaproponowac jakies pieniazki.

musze sie pochwalic ze teraz w niedziele byl kill, i to nawet ostry, na hondzie 2,2 vtec H22a, coprawda koles nie bardzo umial biegow zmieniac, ale ja mialem na starcie problemy z trakcja :D .na poczatku obawialem sie tej szlifierki ale.... :dance: .pozdrawiam

GSI KOCHALEM

BMW POKOCHAM

Opublikowano
dzieki panowie za odpowiedzi.jak juz bedzie wiadomy wynik to napewno napisze, nawet gdyby nie poszlo :mrgreen: ale mam nadzieje ze bedzie dobrze.koles sie sadzi i mam ochote zaproponowac jakies pieniazki.

musze sie pochwalic ze teraz w niedziele byl kill, i to nawet ostry, na hondzie 2,2 vtec H22a, coprawda koles nie bardzo umial biegow zmieniac, ale ja mialem na starcie problemy z trakcja :D .na poczatku obawialem sie tej szlifierki ale.... :dance: .pozdrawiam

Nie chcę być złym prorokiem,ale Honda 2.2vtec to muł w porównaniu Eclipse GS-T.Jeżeli gościu ma tego eclipse w przyzwoitym stanie to automat będzie tu nawet zaletą,i obawiam się że nie masz szans.To oczywiście tylko moje zdanie.

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano

Nie chcę być złym prorokiem,ale Honda 2.2vtec to muł w porównaniu Eclipse GS-T.Jeżeli gościu ma tego eclipse w przyzwoitym stanie to automat będzie tu nawet zaletą,i obawiam się że nie masz szans.To oczywiście tylko moje zdanie.

zobacze i sie przekonam, ale i tak dzieki za sugestie.

GSI KOCHALEM

BMW POKOCHAM