Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Przymierzam się do zmiany przednich lamp w moim Coupe. Najbardziej interesują mnie oryginały na soczewce, ale są strasznie drogie, chyba, że używki w idealnym stanie co jest bardzo trudne. :( W związku z tym myślę o jak najbardziej podobnych do oryginału czyli lampach zamiennikach z ringami (chociaż wolałbym bez ringów, ale nie widzę takich) DEPO , in.pro albo FK Automotive. Podobno DEPO robi dla FK, ale nie wiem do końca jak to jest. Którą z tych lamp polecilibyście? Która jest najlepsza, można ustawić bezproblemowo, dobrze świeci, pasuje wszystko i nie paruje?

Dzięki. :)

Opublikowano
kolego jesli wymieniasz lampy to kupuj oryginały a nie jakąś CHinszczyzne(nie mówie o Depo) bo po miesiącu zrobią ci się żółte klosze wew,albo powypalają ci sie dziury!!!
Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
Ja takze zalozylem niedawno lampy DEPO i bardzo sobie chwale. Mi bardziej niz na wyglądzie zewnetrznym zalezalo na jakosci swiecenia. Stare lampy byly juz nieco wyplowiale mialy duzo odprysków itp. Nowe lampy nie tylko odswiezyly wizualnie auto ale tez swieca w nocy znakomicie (chinskie Sonary to kpina - moj polonez swiecil lepiej). Polecam
Opublikowano
Mi zależy na poprawie wyglądu i świecenia, bo stare lampy mają popękane i brązowe szkło w środku i świecą nie wiele lepiej niż w Matizie. :duh: Jak wg Was wyglądają te ringi w E-36? Nie zalatuje to trochę wieś tuningiem? Staram się auto utrzymać w serii, ale może będzie to ładnie wyglądać.