Skocz do zawartości

kolektor sportowy do 316i????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. jak wiadomo 316i to nie demon prędkości jeżdzi ale brakuje trochę (duuuużo) mocy chciałbym zainwestować w kolektor sportowy + tłumik (chip? słyszałem nie zabardzo) może zainwestować w coś innego. expertem nie jestem każda podpowiedż się przyda. pzdr
Opublikowano
A ja bym właśnie od chipa zaczął, ale nie od byle g.... . Pogadaj z użytkownikiem o nicku Bagor z tego forum, chipy od niego wydają się być ok. Sam mam.
Opublikowano
Zacznij od chipa. Od bagora są dobre. Jeszcze go nie mam ale zapodam w krótkuim czasie jak swojej 316 tki nie sprzedam. Jak masz kata to go wyrzuć chyba że nie jest zapchany. Ja jsak właśnie nie sprzedan buni to zapodam sobie sportowy wałek. Duży koszt bo 790zł ale koleś mówi że ok 8% mocy wskakuje. A o jaki kolektor ci chodzi? Wydechowy? Może sprawdz czy od 1,8 nie będzie szerszej średnicy co idzie za tyl lepsze odprowadzenie spalin i do tedo strumiennice. Ja mam 316 i wiem że rakiety nie będze z tego auta.