Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko do czego są te podzespoły lub jaka one maja role ?

znajdują sie one po prawej stronie w bagażniku nad akumulatorem.

na zdjęciu zaznaczyłem nr1 i nr 2 na nr2 jest napisane bmw filter (ale do czego-> radio czy może gsm czy jeszcze coś innego) a nr 1 jest duży radiator...

pytam gdyż montuje hydraulicznie otwierana klapę bagażnika i te sprzęty przeszkadzają .. muszę je przenieść w inne miejsca.

oto zdjęcie :

http://img244.imageshack.us/img244/6181/img0314aaaaaaaaaaaaaaaayv6.th.jpg

Pozdrawiam Piotr

Opublikowano

jak tam kiedys grzebalem rekami z ciekawosci to wlaczyl mi sie alarm. dowiedzialem sie wtedy ze go posiadam :D i ze lepiej nie grzebac w elektryce takiego auta.

z tego co widze - to zamozny nie jestes skoro kupiles starocia z 95 roku za kilkanascie tys... a najwiecej cie interesuja takie pierdoly typu klapa hydrauliczna czy jakies tam lusterka na pilota... zaczekaj do pierwszej blahostki ktora trzeba bedzie naprawic to zobaczysz co jest wazne i ile to kosztuje...

oczywiscie zycze ci szerokiej drogi i oby auto bylo zawsze sprawne i dawalo radosc z jazdy :cool2:

Opublikowano
a najwiecej cie interesuja takie [bAD] typu klapa hydrauliczna czy jakies tam lusterka na pilota... zaczekaj do pierwszej blahostki ktora trzeba bedzie naprawic to zobaczysz co jest wazne i ile to kosztuje...

Dokładnie tak! Jak nie masz pojęcia czego dotykasz, to zostaw to w spokoju, bo najgorsze i najkosztowniejsze są do naprawy te uszkodzenia, które powstały przez majsterkowiczów amatorów, którzy potem jeszcze narzekają, jakie to mają awaryjne samochody...

Opublikowano

z tego co widze - to zamozny nie jestes skoro kupiles starocia z 95 roku za kilkanascie tys...

To, czy ktoś jest zamożny, czy nie, z jakich powodów kupił jakie auto nie ma tu nic do rzeczy, ani nie powinno Cie interesować kolego.

Co do reszty sie zgadzam- lepiej nie kombinować i nie grzebać w czymś, co działa poprawnie. Trzeba cieszyć sie, że nic sie nie psuje i po prostu jeździć.

Pozdro

Opublikowano
Trzeba cieszyć sie, że nic sie nie psuje i po prostu jeździć.

Albo oddać auto do specjalisty.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
Chlop sie pyta co to jest za czesc a wy mu jakies niestworzone rzeczy piszecie i zadnej konkretnej odpowiedzi!!! Co tu sie na tym forum robi caly czas ktos kogos jedzie. Nie wiecie co tam jest to nie piszcie. Ja mam pewno zarobki tygodniwe lepsze jak nie jeden z was. I jezdze z 94 samochodem. A powod prosty. Nie kupie samochodu za wiecej jak 20 tys poniewaz szkoda pieniedzy. odpowiedz dlaczego jest prosta! wspolczuje tym ktorzy jutro beda mieli stluczki wypadki i inne przypadki i swoje samochodzki po 50 tys i lepiej beda mieli tylko na fotkach. Az mi brak slow jak ktos pisze ze nie jestes zamozny. A nie twoj interes ile i co on ma i dlaczego. Pisze chlopina to mu odpowiedzcie albo nie. Cwaniaczek sie jakis znalazl i wie ze ktos jest zamorzny a kto nie bo widzi jakim rokiem auta jezdzi. ah te zarobasy troche kultury!!!
BMW BardzoMysleWybornie
Opublikowano

dziękuje za wsparcie :)

kolego "mówią na mnie baru" auto kupiłem droższe niż ty chyba bo ma przebieg 97 tys km od nowości jeden właściciel ( mam fakturę zakupu z jego nazwiskiem)ma teraz 73lata , co kol wiek sie działo tylko serwis, oleje co 15tys lub 1rok książką prawie pełną od wpisów.Po kolejne to juz wymieniałem hamulce w tym aucie na ate i drążki przednie, i remont zawieszenia z tylu gumy itd bo mam 19"felgi wiec stać mnie na to skoro takie auto kupiłem (zresztą nie tobie to osadzać).

sorki za tłumaczenie ale, poczułem klimat forum BMW -> nie będę komentował!!

co do "a1410" nie mam pojęcia i sie pytam zanim dotknę ! (licząc na odpowiedz konkretna na moje pytanie)

co do "Basti735" zgadzam sie z tobą, lecz myślę ze podołam ( mam doświadczenie pewne , nie będę sie rozpisywał jakie ale kilka aut rozebrałem do blachy i złożyłem robiąc wszystko od nowa łącznie z kapitalka silnika.Największym wyzwaniem był poprzedni samochód peugeot 605 3.0 sv 95 rok

co do "ac_kotlet" dziękuje za normalność , chce założyć hydraulikę gdyż mam taki kaprys i ochotę. ( sam rozumiesz, na pewno jest coś co także chciał byś mieć )

co do "zloty2483" porostu dziękuje ciesze sie ze także są tu tacy jak ty

Pozdrawiam i mam nadzieje ze sie dowiem jaka to cześć :)

Opublikowano

Panowie, prosze o konkretne odpowiedzi na zadane przez autora topicu pytanie, a nie o zagladanie sobie nawzajem do kieszeni i osobiste wycieczki.

Albo napiszczcie, co jest na zdjeciu, albo nie piszcie nic.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
No i o to wlasnie o to mi chodzi . Konkretna odpowiedz a nie bzdury od ktorych az sie nie chce na forum wchodzic a tym bardziej uzywaz opcji szukaj i znajdujesz kogo stac a kogo nie. Pozdr
BMW BardzoMysleWybornie