Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tuleja na przod bez mocowania ok 58pln z mocowaniem ok 100-120pln a tył jest kilka tuleji ceny od 35-90pln a robota to zalezy od warsztatu ile wezmie ale srednio biora ok 50plm od tuleji (ceny przyblizone)
Opublikowano
kolego ja nie wiem czy mam racje ale w mojej e34(wiem to nie e46)ale wymieniałem całe wachacze mogłem wymienić tuleje ale mechanik powiedział,że to jest od cholery zabawy ,bo tuleje trzeba jakoś wciskać na prasie,nie wiem o co chodzi może mu się nie chciało,może nie umiał tego zrobić nie wnikam w końcu kupiłem komplet górne i dolne i wymiana trwała może 1,5 godziny razem wymiana z częściami(zamienniki)wyszła 620 zł
Opublikowano

Przemo25 - jest już niejeden temat o tulejach wahaczy, wystarczy użyć "szukajki".

PS. Tuleje wahaczy można wymienić samemu, jeśli dysponuje się kanałem. Koszt - bezcenny :wink:

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
K....A :twisted: no i masz polskich mechaników! czy to już nikt nie potrafi podejść do klienta normalnie tylko zedrzeć ile sie da. wiecie co nie mam słów banda złodziejstwa :cry2:
Opublikowano
no wiesz co kolego Panfil :cry2: bez obrazy dla mechaników bo nie wszystkich sie jedną miarą osądza ale wkurzyłem się troche bo jakby ciebie ktoś w jajo zrobił zamiast tulejek musiałem komplet górnych i dolnych wachaczy kupić to byś sie nie wkurzył bo ja tak i to bardzo zresztą widać i myślę ,że większa część forumowiczów myśli podobnie o mechanikach , :hand: ale skoro twierdzisz,że zasługuje na ostrzeżenie to ok nie będe się spierał
Opublikowano
no i ok skoro tak uważasz niech będzie tylko kiedy mi to ostrzeżenie zdejmiesz :D ale wiesz co ciekawy jestem jak ty byś sie wyraził jakbyś musiał wymieniać w swojej beemce część której w ogóle nie musiałeś wymieniać? I dalem sie jeszcze na koszta niepotrzebne naciągnąć bo mi jakiś za przeproszeniem baran (to nie przekleństwo)nie potrafił tego w normalny sposób naprawić tylko na łatwizne poszedł i całe nowe wachacze góra/dół musiałem kupić?Jeszcze bym bardziej nawrzucał ,ale wtedy to byś mnie wywalił z forum
Opublikowano

Te niewymienialne tuleje tez niektórzy wymieniaja tylko ponoć coś tam trzeba obspawać. Kolega mówi że po takiej operacji natrzepał sporo kilometrów i wszystko OK.

Cena nie wiem jaka ale skoro sie bawił to przynajmniej połowa taniej....

Swoją drogą to bałem się pisać skoro za słowo KupkA, KuchniA, KawkA (czy co tam w tych kropkach było) ostrzeżenie dają :-)

Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano
kolego filon dostajesz ostrzeżenie za słowa które są przed damą i królem :nana: a swoją drogą to podciągacie regulamin pod siebie tu cytuję "17. Administrator i Moderatorzy zawsze mają rację."nie zawsze bo możecie również się mylić nikt nie jest nieomylny