Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie szukac przyczyny.żarówka napewno sprawna bo ją sprawdziłem.

mam wrażenie,że stało się to po burzy,może zalało przetwornicę czy cuś.jak samemu to zdiagnozowac???

pzdr.

ps.na początku komp.sygnalizował przepalenie żarówki,a teraz przestał.mimo to xenon nadal nie działa.może sprawdzic bezpieczniki???

Opublikowano
A bezpieczniki to się sprawdza zanim się zacznie pisać na forum (moim skromnym zdaniem)

chcesz mi pomóc czy mnie pouczac?.gdybym wiedział co mam zrobic nie pytałbym tu na forum tylko działał!

Opublikowano

kolego, odłóż nerwy na bok. W pierwszym zdaniu napisałem ci co powinieneś zrobić! zamień przetwornice (lewa na prawą) i zobacz co się dzieje. Wtedy wykluczysz lub potwierdzisz wadę przetwornicy.

Może dostanę za to co napiszę ostrzeżenie a może i BANA ale muszę to napisać.

Jestem na wielu forach i o wielu różnych tematykach... fotografia, terenówki, gry komputerowe, komórki ale tylko tutaj jakakolwiek uwaga jest odbierana za straszliwy atak i trzeba zaczynać pyskówę

vide

thor88 napisał:

A bezpieczniki to się sprawdza zanim się zacznie pisać na forum (moim skromnym zdaniem)

coolx napisał:

chcesz mi pomóc czy mnie pouczać?.gdybym wiedział co mam zrobic nie pytałbym tu na forum tylko działał!

nie można już wyrazić swojego zdania!!! troszkę dystansu do swojej osoby. Jeśli oczekujemy pomocy to zachowujmy się normalnie a nie obrażajmy jak jakieś 4 letnie dziecko

Wiem, wiem jestem tu zaledwie kilka tygodni ale czy to coś zmienia?

Nie chcę by to forum w moim mniemaniu było takie jak odczucie dużego odsetka ludzi o kierujących BMW- agresywne zezmózgie karki!!!!

Jeśli chcesz to mogę ci nawet pomóc to zrobić (jestem ze Szczecina) bo forum jest byśmy sobie pomagali a nie obrażali. A moje skromne zdanie jest moje i koniec:)

No dobra- koniec tego monologu:) oczywiście pozdrawiam Ciebie kolego bo nie mam powodu by się na ciebie obrażać. Do zobaczenia na drodze

http://www.motostat.pl/user_images/63835/icon4.png

Nawet najdalsza droga zaczyna się od pierwszego kroku...

Opublikowano

brawa dla ciebie thor :clap: nie ma się na co złościć ,dobrze powiedziane,ale z drugiej strony mu się nie dziwie coś mu się pieprzy z autem i ma nerw moim zdaniem powinniście być tacy :D pozdrawiam a kolega od światełka

1.bezpieczniki

2.przekładka przetwornic

3. jak można coś naprawić samemu to trzeba to zrobić a jak nie to elektryk

4.nowa przetwornica

Opublikowano

1.bezpieczniki

2.przekładka przetwornic

3. jak można coś naprawić samemu to trzeba to zrobić a jak nie to elektryk

4.nowa przetwornica

Ja bym po sprawdzeniu bezpieczniów (wątpię, że to to) sprawdził styk startera z palnikiem xenonowym.

Warto zdjąć starter z palnika i sprawdzić czy styki nie są zaśniedziałe, a potem poprawnie założyć na palnik.

Mi prawy czasem mrugał i gasł, gdyż starter dobrze nie dolegał do palnika.

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano

kończę temat bo marne teksty tu idą,nie chce mi się odpisywać ale co po niektóre odpowiedzi to chyba dziewczyny pisaly...zalużcie sobie fan klub i mówcie sobie mile slówka.

:mrgreen: ...

Opublikowano
czyli jednak bezmózg... następnym razem założy temat: jak otworzyć drzwi własnym kluczykiem...

skąd wiedzialeś,że chodzi o ciebie,było kilka innych postów...to był trudny rebus!

ps.proszę Ciebie abys nastepnym razem rozważniej przemyślał swoje nazewnictwo bo bardzo nie lubię jak ktoś mnie obraża!!!!!!!!!!!!!!!