Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie takie:

Czy na tył do E36 wejdą mi opony 245/45 ( lub 40 ) bo się boję o obcieranie. Silnik mam 2.8 więc chyba nie zmuli go dużo ?

Opublikowano
zalezy na jakiej feldze. podejzewam ze jest tak jak w e46, czzyli oryginalnie na tyle mialem fele 18, 8.5J opona 255/35/18. powinienes miec tabliczke gdzies z cisnieniem opon do roznych rozmiarow.
Opublikowano

Witam!

Tak jak wczesniej- srednica!!!

Ale mysle ze 16albo 17" -i nie wejdzie bez przeróbki błotnika.

Ja mam 225/50/16 i malo mi brakuje do błotnika, zależy jeszcze jak nisko siedzi na sprężynach!

Opublikowano
Na felgę 17. O 225 i 215 tu nie chodzi bo to raczej normalne rozmiary jak na E36. Chodzi o 245 a to już spory lak !

człowieku czy ty rozumiesz o co ciebie pytaja ? :duh:

podaj osadzenie felgi i jej szerokosc w calach bo mozesz zalozyc na wezsza felge i bedzie gitara a mozesz zalozyc wezsza opone na szeroka felge z rantem i bedzie obcierac

mam bmw i juz nie chce innego
Opublikowano
ja mam w e36 na feldze et 20 235/40r17 na kazdym kole i nieobciera

ok ale jak nisko siedzi na sprezynach? Bo u mnie nisko i mam 225/45/16 i wydaje mi sie ze 245 szeroka na 17" nie wejdzie!