Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to drugie fajne :cool2: można napisac np. policja :twisted2:

Ja bym używał: Dziekuję, Przepraszam :) i najlepsze

Podjedz Kretynie Bliżej bo masz jeszcze 15 cm, dla Tych co jak jedziesz 130 km/h to trzymają Ci się 20 cm od zderzaka :D Pomysł ogólnie świetny

brokat_
Opublikowano (edytowane)
Fakt, kiedyś jechał za mną Golf (zderzak w zderzak), wyświetliłem "zachowaj odstęp !" i nie wiem za kogo mnie wziął, ale zwolnił do takiej prędkości, że zniknął mi w lusterku :-D Edytowane przez Ratovnik
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Napisy można predefiniować, czy trzeba za każdym razem całość wpisywać? Pomysł ogólnie super. W niemczech coś takiego widziałem ale pisało BITTE FAHLEN czy jakoś tak.

To widziałeś u policji. Mają takie do ściagania aut z autobanu do kontroli. Dokładnie to brzmi "Polizei - Bitte folgen".

Mi się ten pierwszy wyświetlacz bardziej podoba, szczególnie minka "flirtujący". :mrgreen: Mogłoby w mince "przepraszam" pojawić się SORRY na zmianę z minką, bo w sumie nitk nie zakuma o co chodzi.