Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegów w dalszej części opowiem wam co mi się przytrafiło nie dobrego :cry:Jechałem sobie drogą w mieście i musiał nagle odbić w prawo bo mi głupek jakiś wyjechał a krawężnik był wysoki i pół felgi mam zdartej!! :cry2: I co tu poradzić na te polskie drogi?! :cry2:
Jedno serce,jedno bicie,kocham BMW ponad życie...
Opublikowano

Gdybym mial taka stajnie jak Ty ( trzy nowe modele bMw) to bym nie rozpaczal na felga-dobrze , ze sie nic wiecej nie stalo. Czysty przypadek, zbieg okolicznosci . Piotrek bo to tak jakby ktos mial zal ze latarnia stala w takim miejscu , ze akurat na nia ktos wpadl.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zgodnie z Kodeksem możesz zgłosić to na policji - musisz mieć jakiegoś świadka i dodatkowo znać nr rejestracyjny auta.

Gość na początek zostanie wezwany na wyjaśnienia i dostanie propozycję mandatu karnego (za nieprawidłowe włączenie do ruchu w/g taryfikatora 350-500pln).

Może dobrowolnie pokryć koszt naprawy, lub jak się nie zgodzi to za twoim wskazaniem policja kieruje sprawę do sądu grodzkiego.

Opublikowano
Gdybym mial taka stajnie jak Ty ( trzy nowe modele bMw)...

A Ty w to wierzysz ???

Bo ja mam kolegów (naprawdę dobrych kolegów) w Kędzierzynie-Koźle i tam nie znają nikogo takiego...

:duh:

Zresztą poczytajcie posty Kolegi "piotr23_24" to się ździebko uśmiejecie...

"

...

Opublikowano

A Ty w to wierzysz ???

Bo ja mam kolegów (naprawdę dobrych kolegów) w Kędzierzynie-Koźle i tam nie znają nikogo takiego...

"

...

nie znaczy to , ze mozesz go obrazac i kpic z tego , ze moze posiadac takie modele samochodow....

z tego co wiem to Kedziezyn nie mam chyba 100 mieszkancow aby wszyscy sie znali i wiedzieli jakimi autami kto jezdzi :lol: :naughty:

Opublikowano

nie znaczy to , ze mozesz go obrazac i kpic z tego , ze moze posiadac takie modele samochodow....

z tego co wiem to Kedziezyn nie mam chyba 100 mieszkancow aby wszyscy sie znali i wiedzieli jakimi autami kto jezdzi :lol: :naughty:

Ja Jego nie obrażam tylko się z Niego śmieję (i to od dawna). Robię sobie także grubą nieprzyzwoitość z Jego polszczyzny (gdyby mój synek tak napisał wypracowanie to bym szkołę podpalił) ...

Ja nie kpię z Niego że posiada takie modele samochodów tylko z tego że takich nie posiada...

A jeśli chcesz się także pośmiać to poczytaj sobie Jego posty typu: "co ile kilometrów jeździ się na przegląd" albo "ktoś mnie podgląda telefonicznie"...

A jeśli dobrze znasz Kędzierzyn-Koźle (przez "rz" Kolego "crok"!!!) to zgadnij ile tam jest takich wypasionych aut ??? :dance:

Statystyka ogólna:

Liczba ludności: 64,219

Gęstość zaludnienia: 520 osób/km²

Pracujących ogółem: 17,147 osób (w tym kobiet: 7,561)

Powierzchnia gminy: 123,42 km²

Powierzchnia użytków rolnych: 2,893 ha

Grunty orne: 2,518 ha

Sady: 20 ha

Łąki: 291 ha

Pastwiska 64 ha

Lasy i grunty leśne: 5,688 ha

Pozostałe grunty i nieużytki: 3,761 ha

... :D

Opublikowano

Ja Jego nie obrażam tylko się z Niego śmieję (i to od dawna). Robię sobie także grubą nieprzyzwoitość z Jego polszczyzny (gdyby mój synek tak napisał wypracowanie to bym szkołę podpalił) ...

Ja nie kpię z Niego że posiada takie modele samochodów tylko z tego że takich nie posiada...

A jeśli chcesz się także pośmiać to poczytaj sobie Jego posty typu: "co ile kilometrów jeździ się na przegląd" albo "ktoś mnie podgląda telefonicznie"...

A jeśli dobrze znasz Kędzierzyn-Koźle (przez "rz" Kolego "crok"!!!) to zgadnij ile tam jest takich wypasionych aut ??? :dance:

literowka, z tym kedzierzynem oczywisci ....
Opublikowano

literowka, z tym kedzierzynem oczywisci ....

po niku kolego piotr_23_24 widac , ze ma taki przedzial wiekowy wiec moze wlaczyl autka rodzicow :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
tez zadalem sobie trud przejrzenia postow tego jegomoscia, macznik ma 100% racje, jest smiesznie...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja myśle, że kolega macznik po prostu bardzo się przejął tym, że ktoś z "jakiegoś" Kędzierzyna może mieć lepsze auta w garażu niż on z Warszawki dlatego przeprowadził 'sledztwo'. ;) Bo kogo to w sumie interesuje jak nie tych których gdzieś coś szczypie. :lol:

Pozdro.

Opublikowano

byc moze, mnie urzekla natomiast tresc i niesiona wartosc merytoryczna postow kolegi P, nawet nie zwocilem uwagi na lokalizacje

przyklad postu uzytkownika z ponad 100 postami i bedacego uzytkownikiem 3 samochodow bmw

Chce sie dowiedzieć kiedy mam jechać na przegląd w X5 słyszałem że da sie po jakiś kwadrackach poznać i są ale 2 są nie zamalowane co to znaczy?

LOL :cool2:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
byc moze, mnie urzekla natomiast tresc i niesiona wartosc merytoryczna postow kolegi P, nawet nie zwocilem uwagi na lokalizacje

przyklad postu uzytkownika z ponad 100 postami i bedacego uzytkownikiem 3 samochodow bmw

Chce sie dowiedzieć kiedy mam jechać na przegląd w X5 słyszałem że da sie po jakiś kwadrackach poznać i są ale 2 są nie zamalowane co to znaczy?

LOL :cool2:

Ciekawe czy piotr23_24 zakupił już do swej stajni X6 oraz Z8 :P:P Też była chyba takowa opcja...

Pzdr,

Opublikowano

i wg mnie własnie w tym momencie powinna wpaść do tematu moderacja i powinny posypac sie ostrzezenia!!!

to czy gość ma czy nie ma x5, veyrona , murcielago itd to jest tylko i wyłącznie jego sprawa . a wy nie macie prawa w to wnikac a przy okzaji szydzic z goscia! NOSY W SWOJE SPRAWY! to ze nie wie co ile sie jeździ na przeglądy itd nie jest powodem do szydery forum jest po to zeby uzyskiwac odpowiedzi na dane pytania!jestesmy tutaj po to zeby sobie pomagac a nie UBLIŻAĆ!!!! na tym forum jest kilka rzeczy ktore sa naprawde wkurzające! a mianowicie wieczna hiperbolizacja i szydera z userów. kozłow ofiarnych sobie szukacie? jakies kompleksy? czujecie sie niedowartosciowani ? czy o co chodzi?

a teksty typu "mam wujka , kumpla czy dziadka ktory powiedzial ze takiego nie zna" sa zenujące a jeszcze bardziej żenujące jest wypytywanie.

boli Cie to ze gosc moze miec X5???? po co pytasz??

Opublikowano

jak widac znaleźli sie ludzie na forum którzy wiedzą po co ono w ogóle jest.

i zamiast zawiści czy kpiny z ich wypowiedzi płyną poprostu rady i pomoc!

Zgodnie z Kodeksem możesz zgłosić to na policji - musisz mieć jakiegoś świadka i dodatkowo znać nr rejestracyjny auta.

Gość na początek zostanie wezwany na wyjaśnienia i dostanie propozycję mandatu karnego (za nieprawidłowe włączenie do ruchu w/g taryfikatora 350-500pln).

Może dobrowolnie pokryć koszt naprawy, lub jak się nie zgodzi to za twoim wskazaniem policja kieruje sprawę do sądu grodzkiego.

ale są i tacy którzy błądzą.... i to chyba nie tylko na forum

:mad2:

A Ty w to wierzysz ???

"

...

ręce opadają..... :mad2:

a zastanów sie nad tym troszkę głębiej człowieku...

nie każdy jest "ę,ą,ć,ź" niekoniecznie z powodu lenistwa!

w rezultacie takiego zachowania osoba "wyszydzona" na forum juz nie zagladnie a jesli zaglądnie to napewno nie wezmie udzialu juz w zadnej dyskusji!

Opublikowano

wiesz, to nie tak. Na kazdym forum znajdzie sie zawsze osoba okreslana mianem trolla, ktoremu sprawia radosc udawanie kompletnego ignoranta i zadawanie pytan aby zirytowac czy zaklopotac innych uzytkownikow forum. Posty pana P wypisz wymaluj idealnie pod ta kategorie podpadaja. W takiej sytuacji moderatorzy najczesciej nie karza normalnych uzytkownikow forum a jedynie takiego maciciela

vide http://trole.joemonster.org/

Opublikowano
aby zirytowac czy zaklopotac innych uzytkownikow forum.

Witam kolegów w dalszej części opowiem wam co mi się przytrafiło nie dobrego :cry:Jechałem sobie drogą w mieście i musiał nagle odbić w prawo bo mi głupek jakiś wyjechał a krawężnik był wysoki i pół felgi mam zdartej!! :cry2: I co tu poradzić na te polskie drogi?! :cry2:

co was w takim razie zakłopotało czy zirytowało w tym poście, ze tak na niego naskoczyliscie i zaczeliscie wnikac jakie samochody ma a jakie nie przy okazji szydząc z niego niemiłosiernie. no sorry ale niepoważne to jest :duh:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No Piotrze ja tam nie widze nic takiego irytującego, czy również powodu aby mieszac go z błotem... bo Dr Psyhiatra to jest juz naprawde duże ubliżenie w jego strone i bardzo niesmaczne.

Dr Psyhiatra:

Witam mojego pierwszego pacjenta, pana "piotr23_24"

Proszę się już nie martwić mam dla pana gotową kurację! Wkrótce otrzyma pan szczegółową receptę, a do tego czasu proszę usiąść w cieniu i napić się nieco zimnej wody Cool

Temat jaki załozył piotr23_24 nie był jakos bardzo abstrakcyjny...był pełen pytan na które mozna odpowiedziec sensownie a nie robic cyrki z kontami "DR Psychiatra" bo jesli nawet piotr23_24 kituje to napewno komuś sie to przyda (jesli użyje szukajki :search: )

naprawde to nie jest powodem zeby po nim jeździc :nienie:

każdy jest taki jaki jest .

tymbardziej, ze on celowo tego nie robi

ludzie co wy macie za kompleksy do mnie ciąągle daje post na jakiś temat a wy głupoty odpisujecie weści odpowiadajcie a jak nie to nic nie piście :duh:

pozatym mozecie cos wywnioskowac z niektórych postów, i dlatego lepiej to przemilczec niz jechac po nim ;)

(mam nadzieje, ze mnie zrozumieliscie)

pozdrawiam!