Skocz do zawartości

Przekładka 5HP30 z E38 do E32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Napisz co to za gość to będzie szukał klientów ze świecą jak taki pewny siebie.
Hej Pinczer...juz mu wlasnie wystawilem opinie na polecane warsztaty zachodniopomorskie.Ludzie ze szczecina dokladnie wiedza o kogo chodzi.Najciekawsze jest to,ze jak zadzwonilem do niego i mówie mu,ze sprawdzilem na kanale i mam czarna tabliczke a nie zielona i ze zalal mi zly olej to on powiedzial mi,ze wg VINu powinienem miec zielona i to jest dla niego najwazniejsze...cóż mozna tutaj dodac?Wnioski nasuwaja sie same.Pozdrawiam.
Opublikowano
Najważniejsze żeby wziąć kasę :duh: dobrze że auto pyci już jak trzeba :cool2:
Opublikowano
Napisz co to za gość to będzie szukał klientów ze świecą jak taki pewny siebie.
Hej Pinczer...juz mu wlasnie wystawilem opinie na polecane warsztaty zachodniopomorskie.Ludzie ze szczecina dokladnie wiedza o kogo chodzi.Najciekawsze jest to,ze jak zadzwonilem do niego i mówie mu,ze sprawdzilem na kanale i mam czarna tabliczke a nie zielona i ze zalal mi zly olej to on powiedzial mi,ze wg VINu powinienem miec zielona i to jest dla niego najwazniejsze...cóż mozna tutaj dodac?Wnioski nasuwaja sie same.Pozdrawiam.

wedlug vinu raczej nie okreslil jaka ma tabliczke - jest jedno rozwiazanie na takich - zryć mu beret , to może na drugi raz sie zastanowi :mad2:

Opublikowano
Po VINie to mogło sobie sprawdzać ASO w 94r, jak jeszcze nad tym autem trzymało piecze.
Opublikowano
a kolega arturo wzial sobie fakture na wykonana usluge czy nie?

...

http://images.google.pl/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.after-hours-japan.com/forum/download/file.php%3Favatar%3D2927_1256015996.jpg&usg=AFQjCNHOPvQjuY6a3NonAqZpEu-c86ARiw w benzynie!

Opublikowano
  • Autor
Niestety nie...Czlowiek uczy sie na bledach...tylko szkoda,ze na swoich.Pozdrawiam serdecznie.