Skocz do zawartości

Klapka przykrywająca gniazdo kasety - nie zamyka się.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie znalazłem nigdzie nic na ten temat więc pytam czy ktoś naprawiał tę "drewnianą" klapkę przykrywającą gniazdo na kasete/CD? Nie zamyka się ona u mnie i szczerze mówiąć to nie wiem co tam może się zepsuć i czy łatwo to wymienić/naprawić? Przy okazji może ktoś wspomnieć jak się do tego dostać.
Opublikowano

A ja się trochę podłączę pod temat - czy ma ktoś może do sprzedania taką klapkę? Moja jest strasznie porysowana.

Pewnie powinienem to napisać w innym dziale...

Opublikowano
Widziałem też samą klapkę i niestety wszystko nie w moim kolorze. Widziałem też wszystkie listwy poza klapką w moim kolorze. W każdym razie dzięki za linka.
Opublikowano
myślę że z dokupieniem klapki nie będziesz miał problemów- wystarczy podzwonić po ogłoszeniach. nasprowadzali teraz tyle anglików że o części nie jest trudno.
Opublikowano
U mnie też nie działała,więc kupiłem na allegro ramkę do zamontowania standartowego radia i jestem zadowolony.