Skocz do zawartości

Witam jestem nowym uzytkownikem e34 prosze o kilka rad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialem prosic o kilka porad doczytaczych e34 dokladnie 525tds

1. Jak otworzyc ( nie odkrecic od auta ) lusterko zewneczne lewe bo nie dziala i chce je sprawdzic , znalazlem w ksiazce ze nalezy je odciagnac do tylu obudowe , ale czy czasem nie ma tam jakis zaczaskow ktore wpierw trzeba zwolnic ?

2.Czemu na podstawowym komputerze pokladowym czyli tym z 6 przyciskami jak wciskam Atemp pokazu temperature - 30 C skoro jest inna i czy da sie o jakos ustawic, czy oznacza ze czujnik jest uszkodzony?

narazie bylo by to na tyle , ale sadze ze z czasem uzytkowania jeszcze bede was prosil o rady z gory dziekuje za odpowiedzi .

Opublikowano

CHŁOPIE SPRZEDAJ TO GÓWNO :mad2: :twisted2: NIE MASZ PROBLEMÓW?PEWNIE JESTEŚ SAMOTNY. albo SAMOBUJCA to SKARBONKA BEZ DNA :D lepiej trzeba było sobie kupić bęzynkę i zagazować. a z resztą czemu masz mieć lepiej niż jaaaaaaaaaaaaaaaa.MIŁEJ ZABAWY HA HA HA HA HAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :norty: :jawdrop: :mad2:

Dostajesz ostrzeżenie za brak kultury, myślę że są inne fora gdzie będziesz mógł tak sobie popisać. My niestety tego nie tolerujemy.

PS Przy okazji , używaj jakiegoś słownika jeśli bedziesz dalej pisał na tym forum.

Pozdrawiam,

tommekz

Opublikowano

Witam

Z tą temperaturą to masz uszkodzony czujnik albo wogóle go nie masz dlatego pokazuje -30,miałem to samo i wyrwałem go z allegro za 20 PLN :)

A co do lusterek to nie pamiętam jak się ściąga ale w dziale "Zrób to sam" jeden kolega opisuje jak naprawić lusterka gdy nie grzeją,więc to powinno Ci pomóc jak je rozebrać :)

Pozdrawiam

Opublikowano
Co do lusterka,pod spodem masz mały otworek,musisz tam włożyć cienki śróbokręt lub długiego gwożdzia i przekręcić i możesz wyjąć wkład lusterka.
Nur bmw e32
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

witam kolegę z Krakowa. co do temperatury to może być czujnik.. ale sprawdź tą stronkę jeszcze (niby do E32, ale dużo jest tam spólnego z E34)

http://bmwe32.masscom.net/

Electronics-->OBC temp at -30 tam może coś znajdziesz dla siebie

Pozdrawiam ;)

http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg