Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialbym zapytac tych ktorzy montowali cos takowego w swoich samochodach, a mianowicie na allegro jest duzo uniwersalnych podlokietnikow. I moje pytanie jak to sie spisuje w bmw e 36??? Bo oryginalny jest dosc drogi wiec pomyslalem o takim czyms, ma to ses??? Jezeli ktos montowal bardzo prosze o opinie i ewentualne foto jak to wyglada :) i wiem wiem ze wiele osob mi to odradzi, ale chcialbym jednak wiedziec jak to wyglada w praktyce.

z gory wielkie dzieki

Pozdrawiam :)

Opublikowano
Dołożyłem u siebie, oczywiście oryginalny i uwierz mi - tylko taki warto. Oglądałem różne wynalazki w różnych autach, ale to się po prostu nie trzyma kupy. Na dodatek oryginał do E36 jest moim zdaniem genialny jak chodzi o wygodę i funkcjonalność, więc zdecydowanie polecam.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano

Koledzy maja rację, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Próbowałem w poprzedniej podłokietnik "uniwersalny" i albo ręczny przeszkadzał albo był z tyłu i nie dało sie oprzeć ręki, przesunąć fotela, ustawić wysokości. Trafiłem na allegro nówkę sztukę z kompletem śrub i mocowań za 2,5 stówki. No i to było to. Stary do dzisiaj gdzieś się poniewiera a kosztował mnie stówkę bo niby lepszy. Tanie mięso to psy jedzą. Kupując e 46 jednym z warunków podstawowych był oryginalny podłokietnik.

Pozdrawiam :norty:

Pozdrawiam, Hary.
Opublikowano
Tylko oryginał!!! Pod tunelem i warstwą pianki są otwory na śruby. Po zamocowaniu podłokietnika ANI DRGNIE! Można na nim skakać, siadać i nic się nie dzieje (baz przesady oczywiście ;) ) W każdym razie znajdź sobie oryginalny podłokietnik, materiał niech będzie nawet zniszczony i jak będziesz miał troszkę więcej kaski to zanieś samą górę do tapicera i masz jak nowy! Jeżeli tunal tez będzie nieco zniszczony to CZERNIDŁO DO PLASTIKÓW i zaraz jest jak nowy! Sprawdzone ;)
Opublikowano
tylko oryginalny :cool2: reszta to straszna lipa :nienie: lepiej dołożyć a mieć porządny podłokietnik!!!
Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano

Ja tez uważam ze tylko oryginalny wchodzi w gre. Inne, tzw. uniwersalne można montować w maluchach..

Ja u siebie tez zainstalowalem oryginalny kupiony na allegro za 340zl. Ceny sa od 300-450zl.

Przy zakupie trzeba pamietac o dwóch rzeczach:

1. Zeby byl w komplecie z tunelem środkowym

2. Zeby nie byl z anglika bo na pewno nie spasuje

Opublikowano
i najlepiej zeby byl w kolorze swojej deski rozdzielczej bo sa rozne. Ja kupilem czarny tunel do szarej i nawet pasuje. Nie bede wymienial na inny kolor. Ale bezowy juz by nie byl fajny.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl