Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To chyba marny pomysl, uwazam ze to bajer dla ludzi ktorzy juz maja neony pod progami i lubia swiecic na dyskotekowych parkingach..... to tylko moje zdanie zrobisz jak zechcesz
Opublikowano
To chyba marny pomysl, uwazam ze to bajer dla ludzi ktorzy juz maja neony pod progami i lubia swiecic na dyskotekowych parkingach..... to tylko moje zdanie zrobisz jak zechcesz

tak tak... :search: Koledze nie chodzi o neony diody tylko o oryginalne lampki w nogach... Jak najbardziej jest to oryginalne... Jest to jedna z opcji wyposażenia dodatkowego...

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

Opublikowano
o wlasnie miki1406 dzieki bo nie mam zamiaru robic zadnej wiochy i zakladac tam neonow tylko widzialem juz pare razy ze sie tam ladnei swiecilo i tak myslalem zeby zalozyc tylko wlasnie ciekaw bylem czy to orginal czy ktos sam dlubal :)
Opublikowano
Tylko pozne roczniki to mialy, moj kumpel ma w 1999.

Mój kumpel ma w 96r :mrgreen:

Myślę jednak że nie zalezy to od rocznika tylko od tego czy ktoś sobie zamówił :wink:

Ale fakt że nie spotkałem się z tym w E36 z poczatku produjkcji.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
wlasnie teraz mysle i szukam gdzie tu nabyc droga kupna takie lampki i je tam zainstalowac :) a jak nie to zastosuje jakies nieduze z innego auta tylko zeby byly na te zarowki rurkowe,chyba ze ma ktos jakis pomysl :)
Opublikowano

były montowane orginalnie, ale za dopłata jako dodatkowy pakiet oswietlenia wnetrza

w mojej e36 323i '97r jest cos takiego

Opublikowano
a podajcie moze jakies fotki jak to wyglada :8) Do tego moznabyloby wstawic tez jakas mala diode w klamki... bo po ciemku pasaerowie szukaja klamek :P
B M W
Opublikowano
Ja też sie dołączę mój brat w kombiaku z 98 indiwidual ma oczywiście na zamówienie a ja w coupe 96 ni mam a też mi sie to podoba są może tam jakieś wiązki bo bym sobie podłączył.