Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W sobote wybieram sie z laweta ogladać ten egzemplarz:

http://www.moto.allegro.pl/item385763445_bmw_320_e_46_18tys.html

Auto jest uszkodzone. Mysle czy sie nie wpakuje w kłopoty.

Napiszcie około ilu tys. wysniesie mnie naprawa i czy da sie to w miare dobrze zrobić, bo ojciec chodzi i mi truje że zawsze bedzie widac, że nigdy idealnego koloru nie dobiorą i takie tam...

Auto kupuje dla siebie więc chciałbym żeby to w miare dobrze było zrobione...

Z gory dzięki za odpowiedź..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
proponowałbym Ci kupic inne autko naprawa wyjdzie około 5 tysiecy jesli wszystko bedziesz kupował orginalne. Jesli dodasz cene auta do ceny która bedziesz musial wsadzic w naprawe to za ta kase kupisz sobie samochód i nie bedzie uszkodzony i od razu bedziesz mugł smigac. Tak bedziesz musiał siedziec i czekac az Ci go zrobia wiem jak to jest bo ja czekałem 2 tyg na przerejestrowanie i powiedziałem ze juz wiecej takiego auta nie kupie, tylko i wyłacznie na polskich rejestracjach. Takie moje zdanie

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

2 tygodnie na przerejestrowanie? Co ci tyle czasu zajęło?

Myślę, ze będzie to kosztować max 4tys. Razem z rejestracją masz więc ok 24tys. To chyba ciut niższa cena niż u nas. Oczywiście jeśli całe auto jest warte zainteresowania.

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano

Ale auto jest zarejestrowany w POlsce...

Dodatkowo posiada podgrzewane przednie fotele.

Dodatkowy komplet nowych opon zimowych KLeber.

Opublikowano
Ale auto jest zarejestrowany w POlsce...

Dodatkowo posiada podgrzewane przednie fotele.

Dodatkowy komplet nowych opon zimowych KLeber.

No to dodając do 18tys masz już tylko 22tys. A usterka nie wydaje się poważna. Sprawdzić autko dobrze w serwisie i jazda. Nawet gdyby to kosztowało 5tys w dobrym warsztacie(ale watpię) to i tak ciągle bardzo opłacalny interes ;) A dobry zakład zrobi to tak, że tylko baaardzo wprawne oko rozpozna czy miała stłuczkę. Takich aut jest setki na drogach!

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano
Zauważ kolego że auto stoi na felgach od e39, więc bardzo możliwe że będzie obcierać o nadkola (inne ET felgi ) różnica 2cm :norty:
Opublikowano
To auto byŁo już na forum jakiś miesiąc temu. Cena spada i wedŁug mnie nie warto ciągnąć lawety. Chyba że masz swoją.
Opublikowano

Z góry dzieki wszystkim za rady. Juz z niego zrezygnowalem.

Dzownie do kolesia pytam czy dwowodu Policja nie zabrała a on zdziwionny dlaczego mialaby zabrac?

Pytam o te opony on mowi ze juz z nimi go nie sprzedaje. Radia zadnego w srodku nie ma. Pytam o podgrzewane fotele bo na gratce opis auta znaczie bogatszy a on do mnie ze tam przez przypadek pozaznaczał. Z ceny juz nawet złotówki nie opusci...

No to niech ma problem dalej a przynajmniej ja nie mam problemu... :)

Opublikowano
Widywalem to auto czasami jezdzace jak jeszcze bylo cale . Jezdzila nim na ogol jakas kobieta ale i koles czasami tez. Wygladalo ladnie, tylko te felgi za szerokie od E39 . Koles ktory nim jezdzil wygladal na cwaniaczka :lol: .
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]