Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem w swoim autku nie mam klimy mam zwykle nawiewy i ostatnio zauwazylem ,bardziej wyczulem ze gdy wlaczam nawiew czuc lekko tak jakby topiaca sie instalacja,myslalem ze to dochodzi z radia poniewaz sie ono troche grzeje ale nawet gdy radio jest wylaczone to tez czuc ma ktos jakies propozycje co to moze byc ??
Opublikowano

raczej nierealne żeby ktoś ci znalazł rozwiązanie twoich problemów,jest tyle różnych kabli że nie sposób stwierdzić który przylega do "czegoś" gorącego,ma zwarcie lub któryś przewód za bardzo sie nagrzewa..Można tylko zgadywać ale pewnie o wiele szybciej sam to znajdziesz.

Jeżeli czuć to tylko wtedy kiedy działa dmuchawa to proponuje od niej zacząć,ale najpierw podnieś klape silnika i tam się rozglądnij.

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano

Co do problemu Rydzka-green71-dobrze pisze.

Artur-jaki to dokładnie zapach?Rozgrzanego płynu chłodniczego?posprawdzaj czy nigdzie Ci nie cieknie.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
no ja mam podobnie tak jak i artur ale nie mam rzadnych wyciekow w tym problem tez tak pomyslalem na poczatku i teraz szukaj po wiazkach z czego to tak
Opublikowano

u mnie zero jakich kolwiek wyciekow a dokladny zapach to spalenizna taka wrrrrr

a juz nie wspomne ze jak wlacze cieple powietrze to ledwo dmucha na letnio -szok trzeba cos z tym fantem zrobic;/

Opublikowano
pojawiał się jakiś dodatkowy / nowy hałas? może coś się ociera o wiatraczek?

Uzależniony od 325iC

Zakochany w żonie

.....ja też jeżdżę E30 z wyboru!

Opublikowano
hmm nie wiem czy te zapachy nie sa od radia !! bo przy dluzszej jezdzie sie wylacza i jest strasznie cieple mam u siebie orginalna wtyczke bmw z przejsciowka moze to przez to bo nie ma tam za wiele miejsca
Opublikowano
hmm zaczolem czuc plyn chlodzacy moze to byc nagrzewnica ale zeby to sprawdzic trzeba rozebrac cala deske chyba ze ktos zna jakis sposob bez rozbierania