Skocz do zawartości

[E36] jakie amory zamiast m sports suspension

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie amorki mogę kupić zamiast tych co są pod spodem, chodzi mi o to czy były jakieś zmiany zawieszeń bym nie mógł założyć normalnych amorów, lub np amorów lub zwykłych cywilnych amorków tyle że gazowych Bilsteina lub innych sportowych.

Numer sczytałem z tyłu auta a jak jest z przodem???

for vehicles with m sports suspension

1 33 52 1 090 831

wole się dowiedzieć może od kogoś kto miał już doczynienia ze zmiana amorów.

W istniejących postach znalazłem info że powinny być to bilsteiny B6 lub b8 a co z normalnymi.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A tak z ciekawosci jaki masz przebieg.

Ja tez mam taka zawiache z tego co slyszalem to troszke jest roznicy w zawieszeniu ale bez zadnych drastycznych zmian.

Opublikowano

z szafy 185tys

nie jest źle ale chodzi mi po głowie zmiana na coś niższego, ale po vine i po tym co dziś widziałem jak zdjełem koło to siedzi tam jeszcze m sports suspension a bynajmniej z tyłu.

Na badaniu zawiechy wyszło mi przód 52 i 52 a tył 59 i 60.

I powoli chce zebrać info by się tym zając.

Opublikowano
ja załozylem takie z allegro po 120zł itp to tyl troszeczke sie podniosl bo wczesniej kolo sie chowalo w blotnik moim zdaniem za bardzo. a przod poszedl znacznie w gore i jest za duza dziura miedzy kolem a blotnikiem. a tez mialem m sports suspension.
http://img299.imageshack.us/img299/402/zegaryod9.jpg