Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Stało się, kupiłem BMW 320d z 2000 roku. Długo szukałem, obejrzałem sporo różnych aut, aż w końcu trafiłem na 2 ładne egzemplarze, z czego jeden kupiłem ja, drugi mój kuzyn :) Ale do rzeczy. Mam 2 pytania.

Po pierwsze czy można, ew. gdzie i mniej więcej za ile dorobić kluczyk do E46? Nie musi być z pilotem, ważne, żeby dało się otworzyć i uruchomić auto, bo w tej chwili mam tylko jeden kluczy, co wg. mnie jest dość ryzykowne.

Drugie pytanie też gdzie kupić magazynek do zmieniarki, bo na allegro niestety nie znalazłem (chyba, że źle szukałem).

Pozdrawiam

Jacek

użyj funkcji szukaj, takie pytania przewijały się na forum nie raz.... MOD

Opublikowano
kumpel za kluczyk z pilotem zaplacil w uk 100 funtow... w Polsce pewnie troche taniej... zrobili mu to na drugi dzien bez jakichkolwiek komplikacji powodzenia
Opublikowano
Kluczyk w ASO 170 zł. Musisz mieć wydany twardy dowód i do zamówienia musi być osobiście właściciel pojazdu. Czas oczekiwania chyba 7 dni.

Z tego co się orientuję tym kluczykiem tylko otworzysz samochód, ale go nie uruchomisz. Taki sam w punkcie dorabiania kluczy kosztuje ok 60zł.

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti