Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli rozumiem, że ten "moduł" to nic innego jak moduł dla Check Control?

pozdrawiam :cool2:

Przyjemność zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia ;)
Opublikowano
Może ktoś jeszcze raz wrzucić schematy?Link już nie działa a autor nie odpisuje na PW.Z góry dziekuję

kolego nie dawno montowałem i pomagał mi ten użytkownik podłączyłem wszystko tak jak pisał i działa świetnie :)

viewtopic.php?f=111&t=182410

Opublikowano

Witam Kolegów,

mam pytanie dotyczące CCM, ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć jakie dokładnie funkcje posiada moduł CCM. Chodzi mi o to czy oprócz tak banalnych funkcji jak pokazywanie na board computer czy mi się żaróweczka nie przepaliła, będę w stanie też odczytać błędy zapisane w sterownikach np. silnika, ABS itd... - oczywiście, żeby były one wyświetlone na board computer ?!

pozdrawiam :cool2:

Przyjemność zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia ;)
Opublikowano

siemanko

Jestem po przeszczepie full obc z zegarka analogowego wszystko śmiga aż miło. Jesli potrzebujecie rozpiski co z czym się je to dawać maile lub możecie pobrać moją małą rozpiskę którą sobie zrobiłem z linka poniżej

Pozdrawiam

http://chomikuj.pl/radlas1/bmw+e36

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

muszę się coś dopytać:

jak mam 318tds -> to mam kupić 18przyciskowca od 318tds czy wystarczy od "byle której" 4 cylindrowki;>?

check na razie mnie nie interesi ale sam wyswietlacz z 18 guziczkami to by było coś co mi brakuje w moim touringu :mrgreen: (mam zegarek anal)

a i jeszcze jedno-czujnik temp zewnętrznej osobno musze dokupić tak? -> mam climatronic ale to on raczej nie korzysta z czujnika temp zewnętrznej...

Opublikowano
Będzie działał obojętnie jaki kupisz z tym,że jak kupisz z innej wersji silnikowej to będzie oszukiwał spalanie.Ja u siebie zakładałem z 6-cio garowca i niby można skalibrować go ale i tak kalibracja dużo mi nie pomogła.Czujnik temperatury najlepiej sprawdź czy masz w tunelu chłodzenia tarcz hamulcowych ale sądzę,że powinieneś go mieć.

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558