Skocz do zawartości

Skora, Srodek GODNY POLECENIA ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jak w temacie, czym czyscicie skore w samochodzie fotele itp.? Macie, slyszeliscie o jakims specyfiku, ktory warto kupic ? Wszelkie sugestie mile widziane.

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

baner.gif.01835ac6b13a026299cdbad66eaa101f.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

Opublikowano

używałem wielu, najlepsze jest oryginalne mleczko z ASO BMW, do tego pianka do czyszczenia, tez z ASO, nie ma lepszego zestawu,

jest to dość drogie bo kosztuje chyba ok 100zł, ale jest wart tej ceny, a starcza na dość długo, skóra po tym jest dobrze nawilżona i nie świeci się, jak po wszelkich innych środkach

Opublikowano
Popieram kolegę Przemka, tylko kosmetykli z ASO, osobiscie uzywam mleczka tylko, pianki nigdy nie miałem okazji uzywać, ale mleczko jest najlepsze, czysci, konserwuje i chrooni przed promieniami UV, ponadto nie zostawia połysku tylko naturalny odcięń półmatowy
Opublikowano
Zgadzam się z kolegami, używałem pianki do czyszczenia (ma bardzo ładny zapach), potem komplet (mleczko które zawiera w komplecie gąbki oraz ściereczki), cena tak jak pisali koledzy w tej chwili mleczko w zestawie kosztuje 72zł, pianka około 35zł
Opublikowano
A jeśli interesuje Cię coś tańszego to nie kupuj żadnych środków w spreju bo są do niczego, tylko mleczko.

" _______

/________\

OO=[][]=OO > ///M-POWER

[#]--------[#]

Opublikowano
dzieki, zapytam w ASO

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

baner.gif.01835ac6b13a026299cdbad66eaa101f.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

Opublikowano

Dla mnie nie ma lepszych produktow od firmy Autoglym, dosyc drogie w Polsce ale na ebay.co.uk dostaniesz w dobrej cenie i napewno ktorys ze sprzedawcow wysyla do Polski.

Pozdrawiam

B-bardzo M-mądry W-wybór