Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

kupiłem skrzynie z auta które jeździło (sam nim jeździłem). Po założeniu do mojego wogole nie reaguje :(( Komputer nie wywalił żadnego błędu :((

:mad2: co robić gdzie szukać usterki :mad2:

BMW 750i V12 E32 - Będziesz Mógł Więcej :)))
Opublikowano
u mnie bylo podobnie, takie galy kazdy robil :shock: , okazalo sie ze mechaniker nalal olej ale zamiast do skrzyni to do silnika, ta moja historie juz chyba znacie, pomimo komunikatu :GETRIEBE PROGRAM, udalo mu sie wyjechac z garazu, po nalaniu oleju w odpowoednie miejsce skrzynia zaczela normalnie pracowac, choc teraz jak sie zagrzeje, gdy przelacze np z D na R to nastepuje szarpniecie, jest tak tylko w pozycji R i tylko na cieplym, ktos cos wie na ten temat???u ciebie pewnie jest cos innego, albo inne piny, albo sterownik, choc ja mam chyba sterownik z innym oznaczeniem, co do tych zabkow tez tak myslalem, ogladalem chyba milion razy, ale musilby byc pech zeby to ulamac,
fajne autko, tylko maly silnik")