Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam. Co sądzicie o założeniu GAZU do E46 323i. Czy zakładać czy nie? prosze o opinie tych którzy mają w tym modelu gaz ,oraz tych co nie mają. pozdrawiam. :8) Edytowane przez skonson
Opublikowano

Tylko gaziarza musisz dobrego mieć co będzie potrafił dobrze instalacje założyć. Nie szukać najtańszych tylko poleconych przez kogoś. Oczywiście WYŁĄCZNIE w sekwencji. Mogę śmiało polecić zakład w Warszawie w al. Krakowskiej 37a. Ale Tobie to chyba będzie troszkę za daleko.

Generalnie mam samochód z silnikiem takim jak Ty, przejechałem 20 tyś i tylko filtry wymieniam.

Opublikowano

hello

jak wyzej gaz tak ale tylko sekwencja na pelnym wtrysku innej nawet nie probuj wkladac ze wzgledow finansowych bo dopiero bedziesz mial niespodzianki zaoszczedzisz na poczatku wydasz pozniej wiec zastanow sie jak nie stac sie na pozadny gaz to zpomnij.

proponuje gaz z polki PRINSA pozdrawiam i nie rob glupot :cool2:

Opublikowano
Tak, jak napisali poprzednicy: tylko i wylacznie sekwencja. Wazniejsze od tego, jakiej firmy, jest to, kto ja bedzie zakladal - tzn. powinien to robic ktos, to ma o tym pojecie, najlepiej, jezeli juz zakladal i poprawnie wystroil instalacje gazowa do takiego silnika.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Witam Panowie. Dziekuje za podpowiedzi. Ja mam kumpla który zakłada instalacje od ponad 6 lat i wiem że zakładał już do v6 i v8 i auta jeżdzą, a do tego chce mi założyć jeszcze dodatkowo do tego taki dodatek który bedzie smarował prowadnice i zawory, bo jak wiecie gaz jest suchy i szybciej sie wszystko zuzywa.