Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
może powiem to tak: System sam podpowiada co zrobić, ale wypadałoby mieć instrukcję obsługi (jest do kupienia w ASO). Kupiłeś?
PawełH
Opublikowano (edytowane)

To po co jest forum?? Jak macie mowic po chamsku od czego jest instrukcja to lepiej zmilknijcie - nowobogaccy!!!

Wchodzisz kolkiem kolo biegow w (informacje) ,potem w vechikle serwis, tam ukaze Ci sie w gornym pasku miedzy innymi napis RPA ,wejdz w to i zakceptuj. Tez nie znam jezyka ale to banalnie proste. Jak juz Ci sie uda skasowa to odezwij sie.

Edytowane przez progressowy
Opublikowano (edytowane)
To po co jest forum?? Jak macie mowic po hamsku od czego jest instrukcja to lepiej zmilknijcie -nowobogaccy!!!

A gdzie Ty tu chamstwo widziales? A tak przy okazji, to, moim skromnym zdaniem, wiekszym chamstwem jest zrobienie w 3 linijkach tekstu 10 literowek i 5 bledow ortograficzych. Normalnie to bym nie zwracal uwagi, ale jezeli zarzucasz chamstwo ludziom, ktorzy nic chamskiego nie napisali.... :|

Edytowane przez KrzysztofP

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
kolega Progresowy nie jest nowobogacki, bo ma E60, ale bał się kupić instrukcję, żeby go CBA nie posądziło o nieudokumentowane źródła dochodów. Świadczyć to może o cenie, jaką zapłacił za swój okaz samochodu.
PawełH
Opublikowano

Jak koleś taki nerwowy na tym forum to aż strach pomyśleć jaki z niego nerwowy kierowca na naszych zatłoczonych drogach.

Strach się bać !!!

Opublikowano

po prostu wciskasz kolko od idrive potem druga opcja od dolu (ustawienia samochodu) dalej na gorze znajdujesz RPA i wyskoczy tylko jedna opcja ktora musisz zaakceptowac i tyle.

W jezyku angielskim to wyglada tak:

-i

-vehicle settings

-RPA

-set tyre presure

Opublikowano
koledzy spoko bez nerwow i dzieki za pomoc udalo sie wykasowac-co do instrukcji to kupię jak będe w aso i pamiętajcie -oszczędzają bogaci i nam się opłaci-
Opublikowano
Teraz to juz nikt mi nie poradzi jak wypuszcze jakis watek.

Eeetam, mysle, ze az tacy pamietliwi to tu koledzy nie sa... :lol:

O tej ortografii to mi dowaliles.

Jakbys sie tak nie denerwowal, to bys pewnie napisal bez bledow :cool2:

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano

A jeśli w RPA aktualizacja ciśnienia nie chce się zakończyć? Cały czas trwa aktualizacja- końca nie widać ;)

Opublikowano

Ciśnienie sprawdzone we wszystkich kołach i ustawione wdł. tabliczki na drzwiach kierowcy.

Przejechałem już ~300 km i aktualizacja nie chce się zakończyć :roll:

Z góry dzięki za sugestie.

Opublikowano
nigdy nie sprawdzałem czy mi się aktualizacja kończy czy nie - włączałem, poczekałem parę sekund i ruszałem, zapominając o temacie. A jakie są objawy?
PawełH
Opublikowano

proces ten trwa około 10-20min albo 4-8km jesli jest inaczej cos jest źle

robiłem to już kilka razy po kazdym wyważaniu czy kontroli ciśnienia

hej

Opublikowano

Problem rozwiązany :) Ciśnienie w oponach się zaktualizowało po 400 km :roll:

Przez cały ten czas widniał w menu RPA komunikat "aktualization lauft", teraz dopiero wskoczył komunikat " Aktualization beendet" "Status aktiv"

Dziękuje wszystkim za pomoc