Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Wszystkich serdecznie i mam pytanko.....Od kilku dni przesladuje mnie odglos tak jakby uciekajacego powietrza przy wjechaniu w dziure lub nawet mala nierownosc (dosc glosne), dzisiaj przed domem naciskajac jedna strone autka cisz i spokoj - no moze delikatnie cos tam syczy ale druga strona traaaagedia......tak glosno....czuzby poczatek konca amorka....????????z gory dziekuje za info.....pozdrawiam....
Opublikowano
wydaje sie ze jest taka sama......no moze ewentualnie troszeczke bardziej - aczkolwiek wydaje sie ze troche nizej siedzi....co do stacji diagnostycznej to jak narazie jestem w Szkocji i poki co probuje to sam zdjagnozowac.... :roll:
Opublikowano
weitec ma sportowe, moim zdaniem lepiej kupic bilsteiny np b8 jesli chcesz miec pol sportowa jazde, albo odpowiedniki sahsa. Weiteca wez sobie sprezynki jesli chcesz :cool2:
B M W
Opublikowano
heh....dzieki wielkie....czyli ogolnie nikt nie mial problemu z tak glosnym amorem....??jezeli nie to trudno.....bmw service.... :roll2:
Opublikowano
wydaje sie ze jest taka sama......no moze ewentualnie troszeczke bardziej - aczkolwiek wydaje sie ze troche nizej siedzi....co do stacji diagnostycznej to jak narazie jestem w Szkocji i poki co probuje to sam zdjagnozowac.... :roll:

Ale co ma amor z wysokoscia auta?

Opublikowano
w sumie nic....chodzi o to ze wydawalo mi sie ze z jednej strony jest mniejsza luka pomiedzy opona a nadkolem - ale tylko mi sie wydawalo...tylko to dmuchanie - czy jakkolwiek mozna to nazwac drazni :?
Opublikowano
w sumie nic....chodzi o to ze wydawalo mi sie ze z jednej strony jest mniejsza luka pomiedzy opona a nadkolem - ale tylko mi sie wydawalo...tylko to dmuchanie - czy jakkolwiek mozna to nazwac drazni :?

Masz identyczny problem jak ja, od jakiegos czasu wydaje mi sie, ze jedno kolo z tylu jest nizej, wymienilem sprezyny, bylem u 3 mechanikow, nikt nic nie widzi, wszystko jest ok, ale ja i tak zawsze swoje :)

Opublikowano
no tak co do wysokosci....nie przecze - wydawalo mi sie....a to dmuchanie to najprawdopodobniej amorek sie rozszczelnil tak wiec.... :evil: