Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam pytanie.Czy da rade przełożyć deskę rozdzielczą z zaślepka na poduszkę powietrzną z rocznika 98 do buni 93.Czy czasami nie napotkam tam niespodzianek typu inaczej ułożona nagrzewnica.No i czy tunel pasuje od tej deski starej bez poduszki pasażera.Co trzeba przerabiać żeby to pasowało.
http://www.bmw-sport.pl/images/signatures/1868313008478371b841670.gif
Opublikowano
Witam.Mam pytanie.Czy da rade przełożyć deskę rozdzielczą z zaślepka na poduszkę powietrzną z rocznika 98 do buni 93.Czy czasami nie napotkam tam niespodzianek typu inaczej ułożona nagrzewnica.No i czy tunel pasuje od tej deski starej bez poduszki pasażera.Co trzeba przerabiać żeby to pasowało.

nie takie przeszczepy ludzie robią , choć osobiście nie widzę w tym sensu :?

Opublikowano
Mam pewna wizje tego autka (na pewno mnie rozumiesz)czasami powiem ci szczerze sam siebie nie rozumiem.Chce jej wmontować poduszki w drzwi kierowcy i pasażera (to warto by było od razu zmienić tą deskę i wrzucić tam poduszkę dla pasażera.A autko po prostu robie dla syna.Teraz dzieciak ma 16 lat.Na 18-ste urodziny chce mu dać odpicowane BMW.Oj jeszcze daleka droga przede mną ale spokojnie zdążę.
Opublikowano
Uważaj zebyś tymi przeróbkami z poduszkami czasem nie uszkodził syna. Bo lepiej lekko walnąć głową w drzwi podczas stłuczki niż dostać poduszką z boku bez stłuczki.
Opublikowano

dobrze powiedziane

a czy dasz rade wstawic i zamontowac tak poduszki,czujniki sensory i wszystkie inne rzeczy tak jak powinno byc ?? dla mnie to chyba takie nie jest za proste... i zeby to wszystko tak dzialalo...

jesli boisz sie o syna nie dawaj mu BMW jesli mu nie ufasz :hand:

B M W
Opublikowano
dobrze powiedziane

a czy dasz rade wstawic i zamontowac tak poduszki,czujniki sensory i wszystkie inne rzeczy tak jak powinno byc ?? dla mnie to chyba takie nie jest za proste... i zeby to wszystko tak dzialalo...

jesli boisz sie o syna nie dawaj mu BMW jesli mu nie ufasz :hand:

Spokojnie przyjacielu (lipy u siebie się nie robi)Ostateczne podłączenie tego wszystkiego mam zamiar powierzyć profesjonalnej firmie która się takimi rzeczami zajmuje.A póki co działam na warsztacie w własnym zakresie bo po co płacić za podmiankę deski dodatkowo i niespodzianki w tym zakresie.Zgodzie się z tobą kolego ze podłączenie tego wszystkiego nie jest taką prostą rzeczą.
Opublikowano

Deskę przełożysz bez żadnego problemu - należy zwrócić uwagę by nowa posiadała zaślepki nawiewów na szybę (są inne w nowej desce), oraz ewentualnie zanabyć nowy schowek co by pasował do nowej deski ;-)

MK