Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jutro jade ogladac E46 320 benyzna. Sprowadzona z Niemiec. 120 tys przebiegu (da sie sprawdzic czy nie cofany?). Sprzedajacy od razu przez telefon mowi ze auto jezdzi bez problemu. Wszystko OK tylko przydałoby sie wymienić wałki rozrzadu bo sie odzywaja. Jaki koszt takiej wymiany?

Auto ma ksenony ze spryskiwaczami. Jak sprawdzic czy sa one oryginalne?

Z góry dzieki za odpowiedź

Opublikowano

z tego co ja wiem, to rzeczywistego przebiegu nie da się sprawdzić- o ile był cofany. To czy był cofany czy nie można sprawdzić podłączając auto pod komputer. Dodatkowo, po podłączeniu do komputera można stwierdzić, czy coś z przebiegiem było robione czy nie- czy była ingerencja. Z tego co wiem, to tyle.

Na pozostałą część nie znam odp, ale biorąc pod uwagę fakt, że bmw ma łańcuch to przy takim przebiegu coś podejrzane...

Radek

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A gdzie jedziesz sprawdzić to auto ?? Mieszkam nie daleko Włocławka i mam fejs do BMW. Wałki przy 120 tysiach do wymiany ?? To chyba jedno zero za mało. Auto z Włoch ?? Koleś sprowadza hurtowo z Włoch i 70 % aut nie ma prawie wcale oleju, potem też klepią jak wściekłe. Współczuje tym co to kupują.
Krzysztof
Opublikowano
Mi coś ten lakier na niej nie bardzo pasuje. Maska jest jakś matowa jak i całe auto. Być może to tylko złudzenie poprzez niezbyt dobrej jakości zdjęcia. Ale lepiej się przyjrzeć dokładniej. Felgi tez nie z e46 a z e36. W środku wyplakowana no i chyba pokrowce ma na fotelach założone więc tapicerka albo do prania albo zniszczona. Auto przyszykowane typowo na sprzedaż - podpicowane. No i ten przebie tez jakis nie bardzo skoro wałki słychac.
BMW to pełnia życia.