Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. panowie chciałem zapytać, gdyż mam bmw od miesiąca i nie wiem. Czy jak km do inspekcji dojdą do zera to co potem. Samochód stanie i nie będzie się chciał uruchomic, czy mozna normalnie jezdzic dalej?
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Można jeździć. Poszukaj na forum jak samemu skasować inspekcję. Było dużo na ten temat.
Krzysztof
Opublikowano

Ja kasowałem wczoraj wg porad z forum. No i sie powiodło za drugim razem:)

Użyłem przycisku do kasowania przebiegu.

Wpisz :search: i będzie po sprawei.

powodzenia

Opublikowano
witam. panowie chciałem zapytać, gdyż mam bmw od miesiąca i nie wiem. Czy jak km do inspekcji dojdą do zera to co potem. Samochód stanie i nie będzie się chciał uruchomic, czy mozna normalnie jezdzic dalej?

licznik będzie ci odliczał km na minusie a autko nie odmuwi ci posłuszenstwa :cool2: wymieniasz olej itd. kasujesz inspekcje i jezdzisz dalej

Opublikowano
ok. dzięki chłopaki! To w takim razie nie wiem po co ta awantura z tym kasowaniem i te kombinacje :) Co to komu przeszkadza, że będzie " do inspekcji na minusie km bił" Ja wcześniej myslałem, że mądrzy niemcy tak specjalnie wymyslili, że jak inspekcja zejdzie do zera to się nie da już uruchomić silnika. A jak można to spoko :)
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
nie odmuwi

Co nie zrobi?? :duh:

:duh: :nienie: :norty: :cry2: :cool2: :mad2: :jawdrop: to nie dyktando każdemu sie może zdarzyć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.