Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chłopaki zauważyłem że troszkę mnie ściąga jak puszczam kierownice i okazało sie że za bardzo mi sie rozchodzą przednie koła - wiec mam złą zbieżność. Jeśli ktoś robił sobie sam czekam na wskazówki jak sie do tego zabrać i gdzie regulować
Opublikowano

robi sie to bardzo prosto, zakladasz urzadzenie laserowe na kola i krecisz rurka z 2 galkami w jedna albo druga strone az przyzad pokaze ci ze jest ok, wczesniej na galkach musisz poluznic opaski zapobiegajace poluzowywaniu sie galek.

p.s. ty chyba nie myslisz robic tego inaczej?

Opublikowano
na wylocie z katowic w kierunku sosnowca, miedzy carrefourem a stacja benzynowa shell jest stacja obslugi pojazdow - robia przeglady miedzy innymi, oni ustawiaja za 50zl brutto - najtaniej w okolicy - gosc robi szybko i pozadnie. polecam
Opublikowano
robi sie to bardzo prosto, zakladasz urzadzenie laserowe na kola i krecisz rurka z 2 galkami w jedna albo druga strone az przyzad pokaze ci ze jest ok [...]

:cool2: :cool2: :cool2:

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
Chłopaki zauważyłem że troszkę mnie ściąga jak puszczam kierownice i okazało sie że za bardzo mi sie rozchodzą przednie koła - wiec mam złą zbieżność. Jeśli ktoś robił sobie sam czekam na wskazówki jak sie do tego zabrać i gdzie regulować

Polecam Feu Vert - Katowice 3 Stawy natomiast odradzam Tychy Data Auto w Katowicach robili mi dwa razy ale za drygim jest cudownie

brokat_