Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze najlepiej żeby było podane do jakiej wersji silnikowej bo do 535i może nie wejść. Kiedyś kupowałem podobną i od 525i nie pasowała chyba od 520 spasowała.

Ja kupiłem taką od tego gościa:

ALLEGRO

MTUNING.PL

Na coś lepszego będziesz potrzebował większego budżetu.

Opublikowano
No własnie nie będe brał byle czego, prędzej czy później na allegro trafi się jakaś konkretna rozpórka.
Opublikowano
Tylko czasy kiedy można było coś dobrego kupić za parę złoty na allegro się skończyły. Więc albo sięgniesz głębiej do kieszeni albo pozostanie Ci jazda z wirtualną rozpórką pod maską.
Opublikowano
Ale ja nie napisałem że chce ja kupić za pare złotych. Poprostu to jedyna jaka była na allegro do E34, wiec spytałem czy warto taką brać czy szukać jakiejś firmowej.
Opublikowano

W sumie podlaczam sie pod temat, bo mialem to tez ujete w planach.

Kiedys widzialem nawet jakies ciekawe, moze tylko z opisu, na allegro, ale czy to cos warte...

Ewentualnie, gdzie szukac takich z prawdziwego zdarzenia :mrgreen:

Pozdrawiam
Opublikowano

Jak szukalem rozporki do E46 to najbardziej mi odpowiadala Racing Dynamics

http://www.racdyn.com/Localized/International/Images/Web/E46/GTR_Strut_brace_in_330i.jpg

Jedyna inna ktora nie wygladala na tania to Sparco

http://img216.imageshack.us/img216/8528/attachmentho9.th.jpg

Poza nimi w europejskim necie spotkalem sie z rozporkami dziwnych niemieckich firm ktore wygladaly mniej wiecej jak te z allegro.

W koncu zamiast rozporki kupilem stabilizatory i roznica w czuciu i prowadzeniu auta jest dramatyczna :). Jak ktos nie ma Mpakietu to polecam w pierwszej kolejnosci wymianie stabilizatorow a dopiero pozniej wymiane innych elementow.

Opublikowano
W koncu zamiast rozporki kupilem stabilizatory i roznica w czuciu i prowadzeniu auta jest dramatyczna Smile. Jak ktos nie ma Mpakietu to polecam w pierwszej kolejnosci wymianie stabilizatorow a dopiero pozniej wymiane innych elementow.

O jakich stabilizatorach mówisz?

/Andrzej

"Gdyby wybory miałyby coś zmienić, to dawno zostałyby zakazane" - JKM

!!! ZOBACZ MOJE AUKCJE !!!

Opublikowano
rozpórka musi być bardzo masywnie zrobiona, szczególnie przy łączeniu z kielichami, mam rozpórkę Wiechersa nieregulowaną i jestem zadowolony.
Opublikowano

Hej,

Chciałem się dowiedzieć, czy chodziło Ci o jakiś dodatek, czy faktycznie wymianę stabilizatorów.

Teraz już widzę, że wymieniłeś stabilizatory na nowe :).

U mnie auto powyżej 140-150 jakoś dziwnie się prowadzi, pojawiają się jak mi się wydaje niegroźne wibracje jakby z przodu auta i zastanawiam się, co może być tego przyczyną.

mam trochę luzu na przekładni, poza tym nigdzie, bo w zawieszeniu zrobiłem większość rzeczy.

Zastanawiam się, jakie objawy mogą dawać zużyte gumy stabilizatora, bo łączniki mają 15 000 km i nie wyglądają na zużyte (zero luzu).

/Andrzej[/code]

"Gdyby wybory miałyby coś zmienić, to dawno zostałyby zakazane" - JKM

!!! ZOBACZ MOJE AUKCJE !!!