Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

Mam pytanie czy ktoś wie gdzie w warszawie lub w okolicy ma ktoś takie urządzenie do poszerzania nadkoli.

Będę wdzięczny za podpowiedź.

Tu link z przykładowym urządzeniem.

http://www.rollyourfender.com/

pzdr

Witam:)

ja się dołączam i może w wielkopolsce ktoś czyms takim dysponuje?? :lol:

• 4 lata później...
Opublikowano
I co Panowie nikt nic nie wie ?? Temat stary, widzę datę ;) Ale naprawdę nikt nic nie wie w tym temacie? Chciałem założyć opone 225 na 18tke na tył BMW E36 .. a to juz za duzo na seryjne nadkola.
Opublikowano
O O O OOOOO :mrgreen: pińcet złoty piękny kawalerze :] pomyślimy ;P można by później wynajmować w razie Wu :P Albo może dowiedzieć się ile kosztuje taka robota u kogoś kto się tym zajmuje tylko na razie nie mam namiaru jeszcze... :?
Opublikowano
kolego napisz do firm które przygotowują auta do driftu. Może mają takie coś na stanie bo tam często wymagane jest albo poszerzenie nadkoli albo całkowite wycięcie :) może akurat któraś ma taki sprzet. Jeśli nie to próbuj walić do firm które potrafią dobrze tuningować wizualnie auta i pewnie coś ci pomogą.
szukam
Opublikowano
O O O OOOOO :mrgreen: pińcet złoty piękny kawalerze :] pomyślimy ;P można by później wynajmować w razie Wu :P Albo może dowiedzieć się ile kosztuje taka robota u kogoś kto się tym zajmuje tylko na razie nie mam namiaru jeszcze... :?

sama maszynka to jeszcze nic, pierwsze znajdź kilka nadkoli na próbę ;)