Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Koledzy mam sparowany telefon z seryjnym zestawem bluetooth w moim e46 lecz gdy prowadzę rozmowę osoba z którą rozmawiam słyszy mnie ale ja niestety nie słyszę nic w głośnikach. Będzie to spowodowane brakiem seryjnego radia? (jest Sony)

• 2 lata później...
Opublikowano
witam bluetooth nie chce się połączyć z moim telefonem htc s8 wiec mam pytanie jakie telefony działają poprawnie z tym zestawem??
Opublikowano

Mam ten sam problem co kolega 2 posty wyżej, tyle ze posiadam oryginalne radio.

Sparowałem swojego smartfona, ale jak dzwonię wybierając nr przez navi nie słyszę rozmówcy w głośnikach auta tylko w telefonie, aż nie chce mi się wierzyć, ze w aucie był fabryczny telefon, ale nie było zestawu głośnomówiącego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj skończyłem nierówną walkę zmiany BIT II na ULF. Jestem mocno rozczarowany. Moduł ULF nie współpracuje z żadnym nowożytnym telefonem. Łączy się i po kilkunastu sekundach rozłącza. Sprawdzane na S4 mini i na S6. Współpracuje za to bardzo dobrze z starym gratem mojej mamy :) Nie pamiętam modelu ale jakiś Samsung jeszcze z przyciskami :) Jakie smartfony z w miarę nowożytnych udało Wam się podłączyć?

pwarzybok da się to załatwić. Podłącz bryke pod INPE i w module "telephone" masz podajże pod F1 "Information" i tam jest PIN zapisany. A jaki tel. chcesz połączyć?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Wczoraj skończyłem nierówną walkę zmiany BIT II na ULF. Jestem mocno rozczarowany. Moduł ULF nie współpracuje z żadnym nowożytnym telefonem. Łączy się i po kilkunastu sekundach rozłącza. Sprawdzane na S4 mini i na S6. Współpracuje za to bardzo dobrze z starym gratem mojej mamy :) Nie pamiętam modelu ale jakiś Samsung jeszcze z przyciskami :) Jakie smartfony z w miarę nowożytnych udało Wam się podłączyć?

pwarzybok da się to załatwić. Podłącz bryke pod INPE i w module "telephone" masz podajże pod F1 "Information" i tam jest PIN zapisany. A jaki tel. chcesz połączyć?

Odswieze temat, bo moze sie komus przyda, modulow ULF jest wiele i trzeba sobie znalesc jak najnowszy, a te 1 generacji to wogole porazka :/

Poczytajcie tu o tych modulach - http://www.bimmernav.com/ulfchanges.html

:cool2:

Gdyby człowiek nie korzystał z doświadczeń innych, to każde kolejne pokolenie, zapewne do chwili obecnej, uczyłoby się łupać kamień...

BMW 330Ci Sport - Moje BMW E46 330Ci Sport<---

BMW 320Ci - -->Moje BMW E46 320Ci<--