Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć. Kupiłem BMW525 tds e34 94r i non stop zżera mi dwie tylne opony.Gołym okiem widać że koła stoją pod kontem.Oponki zdzierają się od strony wewnętrznej.Co morze być przyczyną tego zjawiska?Czy jest jakaś regulacja na wahaczach??Prosze o pomoc-Pozdrawiam
Opublikowano
Kupiles bite auto , masz poprzestawiana geometria, krzywo stoi co trzecia i opon nie drze - mnie kosztowalo ok 1 kpln zeby wyprostowac, a nic nie darlo, chodzilo o to ze dobijal mnie wyglad.
Opublikowano
Myślę ze tuleje tylnej belki do wymiany. Miałem podobnie - ścierało mi oponę po tej strone co tuleja była do wymiany.

Baureihe: E34

Fahrzeugtyp: 520i

Motor: M50

SPRZEDANA :(

ale może E46 albo E39 tylko jaka :)

Opublikowano
Cześć. Kupiłem BMW525 tds e34 94r i non stop zżera mi dwie tylne opony.Gołym okiem widać że koła stoją pod kontem.Oponki zdzierają się od strony wewnętrznej.Co morze być przyczyną tego zjawiska?Czy jest jakaś regulacja na wahaczach??Prosze o pomoc-Pozdrawiam

Witam kolego mam podobny problem i tez jeszcze sie z tym nie uporałem

bo nie wiem od czego mam zacząć to jak byś juz wiedział co i jak i dlaczego do daj znać.

pozdrawiam