Skocz do zawartości

Prawdziwy przebieg km !!!!! AAAAA !!!!! boli !!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Posiadam 318 tds z 1995 roku , samochód tzn silnik jest ok ale dziś sprawdziłem jego prawdziwy przebieg po przeczytaniu jak to sprawdzać i się przeraziłem , autko posiadam już 1,5 roku i ma wyświetlany przebieg 209 tys. ja tu sprawdzam a tu oryginał 361 tys to jest straszne !!!! nie wiem tylko co znaczą kolejne po kolei przeskakujące pozycje oryginalnych danych od 1 do 7 czy ktoś coś wie o dalszych cyferkach ?
Opublikowano
Posiadam 318 tds z 1995 roku , samochód tzn silnik jest ok ale dziś sprawdziłem jego prawdziwy przebieg po przeczytaniu jak to sprawdzać i się przeraziłem , autko posiadam już 1,5 roku i ma wyświetlany przebieg 209 tys. ja tu sprawdzam a tu oryginał 361 tys to jest straszne !!!! nie wiem tylko co znaczą kolejne po kolei przeskakujące pozycje oryginalnych danych od 1 do 7 czy ktoś coś wie o dalszych cyferkach ?
Uzyj opcji szukaj, bylo juz pisane o tescie zegarow wielokrotnie. Oczywiscie to bzdura, nieda sie sprawdzic prawdziewego przebiegu. Pozatym 300tys to tez nie jest jakis oszalamiajacy przebieg :mrgreen:
Opublikowano
No to się troszkę uspokoiłem ale i tak będę myślał co oznaczają tak duże cyfry , ale dzięki :dance: siek siek siek :dance:
Opublikowano
Tez w ten przebieg nie wierzę :mad2: wychodzi na to że test zegarów to tylko sprawdzenie czy ruszają wskazówki na zegarach :jawdrop: ale jak ktoś coś jeszcze wie coś na ten temat to z chęcią posłucham . Jeżdżę beemkami już od 1993 roku i wciąż się uczę w nich jest tyle tajemnic elektronicznych :norty:
Opublikowano
W teście zegarów podawany jest rzeczywisty przebieg auta, który rośnie wraz z liczbą przejechanych kilometrów, choć niektórym będzie trudno w to uwierzyć :shock: bo pan w komisie mówił,że ma 140tyś tak jak na liczniku. :dance: :clap:
Opublikowano

Panowie może ktoś mi napisać kombinacje żeby zrobić ten test zegarów i co oznaczają poszczególne pozycje!!!

Z góry dziekuje

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
W teście zegarów podawany jest rzeczywisty przebieg auta, który rośnie wraz z liczbą przejechanych kilometrów, choć niektórym będzie trudno w to uwierzyć :shock:

Moment...to jest stwierdzenie czy ironia?Bo jeśli stwierdzenie to :duh: niestety musisz zmienić przekonanie.

Jak zrobić test zegarów?

Przyciskasz knefel od kasowania przebiegu dziennego i przekrecasz stacyjke na 2 pozycje.Chyba,że masz zegary z 2 przyciskami-wtedy ten po prawej.A co oznaczają... :search:

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

Dzięki kolego za odp ,wszystko już wiem,poszukałem na forum i znalazłem!!!

Pozdrawiam

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.