Skocz do zawartości

macie cos takiego ????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

awaryjny wlew paliwa? ja mam jakieś otwieranie wlewu od środka ale jeszcze nie korzystałem.

mimo wszystko stawiam na korek spustowy wody z bagażnika :D

Opublikowano
Nie mam takiego wynalasku :D Tak samo jak tych bezpiecznikow i przekaznikow tam :|
Opublikowano
moze Kolega ma pozakladane jakies dodatkowe zbiorniki paliwa, bo poprzedni wlasciciel duzo jezdzil i nie chcialo mu sie za czesto stawac na stacjach :lol: to by moglo rowniez tlumaczyc obecnosc przekaznikow w miejscu, gdzie ich nie powinno byc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jesli tak jest...to ja bym sie cieszyl...tylko odlozyl pieniazkow,zeby je napelnic..a pozniej caly kraj na jednym baku :!: wzdluz i wszerz :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: heheh....ciekawa opcja :cool2:

niemożliwe NIE istnieje!!:P

BMW - i wszystko jasne...:D

Opublikowano
mi to nie wyglada na wlew paliwa, ciekawe jak sie zaiskrzy kolo tego wlewu :doh:
Opublikowano
ciekawe jak sie zaiskrzy kolo tego wlewu
heheh...no to bedzie ciekawszaforma NITRO :lol:

niemożliwe NIE istnieje!!:P

BMW - i wszystko jasne...:D

Opublikowano
To nie jest zadne kolo wlewu !! tylko pad tym korkiem gumowym jest wejscie na 2 bolce + i - pod spodem pisze starthilfe nur bei stehendem motor des servicemobils,chyba nie jestem jedy co ma taki wtyk w bagazniku http://img510.imageshack.us/my.php?image=dsc00042wd0.jpg

To jest do odpalania awaryjnego auta stosowane przez pomoc drogowa ADAC w Niemczech.( poprostu lepiej wyposazone autko :) )