Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

awaryjny wlew paliwa? ja mam jakieś otwieranie wlewu od środka ale jeszcze nie korzystałem.

mimo wszystko stawiam na korek spustowy wody z bagażnika :D

Opublikowano
moze Kolega ma pozakladane jakies dodatkowe zbiorniki paliwa, bo poprzedni wlasciciel duzo jezdzil i nie chcialo mu sie za czesto stawac na stacjach :lol: to by moglo rowniez tlumaczyc obecnosc przekaznikow w miejscu, gdzie ich nie powinno byc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jesli tak jest...to ja bym sie cieszyl...tylko odlozyl pieniazkow,zeby je napelnic..a pozniej caly kraj na jednym baku :!: wzdluz i wszerz :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: heheh....ciekawa opcja :cool2:

niemożliwe NIE istnieje!!:P

BMW - i wszystko jasne...:D

Opublikowano
ciekawe jak sie zaiskrzy kolo tego wlewu
heheh...no to bedzie ciekawszaforma NITRO :lol:

niemożliwe NIE istnieje!!:P

BMW - i wszystko jasne...:D

Opublikowano
To nie jest zadne kolo wlewu !! tylko pad tym korkiem gumowym jest wejscie na 2 bolce + i - pod spodem pisze starthilfe nur bei stehendem motor des servicemobils,chyba nie jestem jedy co ma taki wtyk w bagazniku http://img510.imageshack.us/my.php?image=dsc00042wd0.jpg

To jest do odpalania awaryjnego auta stosowane przez pomoc drogowa ADAC w Niemczech.( poprostu lepiej wyposazone autko :) )