Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ja mam 98 rok i 4xPP a kolega sprowadził z UK ten sam rocznik i miała jedną poduszkę w serii sprawdzane wg. vin sprawdził kolega z forum i deska tylko na jedną poduszkę :shock: :shock: :shock:

więc chyba zależy od rynku, wersji, roku................

pozdro :)

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/834/uaec.jpg

Był Polonez, Golf III, E36, E46, .................

Jest E61i jest Git ..................................... :)

Opublikowano

Drogi Rafale_w_wa

Kolega z Krośniewic ma 320i 92r., kupine w niemczech, tez myslał że trafił mu sie golas bez AirBag-a, niestety, po weryfikacji okazało sie że ma zwykła 4-ramienną kiere od 5-tki.

Nic nie wskazywało że auto po dzwonie - dosłownie nic. (no bo mogli malować np całe tak ?)

Do czasu jak przyszło wymienić żarówki w zegarach. Wymienił również pierwszą od prawej strony, no i nie gasła.

Jak przewertował auto, okazało się że ma pełna instalację łącznie ze strownikiem airbag - a, sensorami itd.

Niemcy naprawili, ale pewnie żeby z kosztów zejść, kierownicy z poducha nie wsadzili tylko ta zwykłą dali - nie dowiemy się.

No i teraz - oczywiście - nie generalizujmy, ale mnie nie przekonasz że nie ma takich aut. Pewnie procent jakis i nie miał fabrycznie, może wersja wersji nie równa, ale bez przesady, ja tu widze że co 2 nie ma !

i tyle co chiałem powiedzieć. Pozdro.

mario
Opublikowano
nie chce Cie przekonywac... do niczego zawsze można trafic na kombinacje... ryzyko kupna używanego auta.. może byc to nawet roczne e60... a może byc mocno skombinowane... wyjatek jednak potwierdza regułe...
http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
I w 93 e36 tez niektóre jeszcze nie miały poduszek.

Nieprawda :nienie:

Od 93r w każdej E36 była poduszka w standardzie. Tak samo ABS :!:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano (edytowane)
Moja e36 to włoszka 93r i poduchy ni ma :shock: oryginalna instrukcja obsługi i wszystko o poduszce z gwiazdką czyli była w opcji :cool2: Edytowane przez grzonsiu1
Opublikowano
Ja mam coupe 92rok i też bez poduchy, bez żadnych sensorów i wiązek. Po rozkodowaniu VIN-u też nie ma żadnej wzmianki i airbagu.
http://img692.imageshack.us/img692/9379/podpiswb.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
No bo poduchy były dopiero montowane od 93r w standardzie tylko dla kierowcy, tak że jak ktoś ma starszą e36 to może nie miec. Ale za to abs był od początku produkcji, chyba że ktoś nie ma to niech napisze.
Opublikowano

ABS i poduszka kierowcy weszły w standardzie od 93r :!:

Tego nie będzie w vini-e bo to standard. Poduszka pasażera już jest w vinie bo do któregoś bodajże roku była na zamówienie.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'