Skocz do zawartości

Prezentacja o e32 - co ciekawego mozna powiedziec ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zamierzam przygotować prezentacje o e32 i zastanawiam się co ciekawego w niej zawrzeć aby zainteresowac słuchaczy.Napewno wspomne troszkę historii, trochę o komforcie no i co jeszcze jest warte powiedzenia aby nie było nudne a ciekawe ? Prezentacja ma trwac 10-15 min.
Opublikowano

O silnikach Panie, o silnikach....bo dobre są i o zawieszeniach Beemek!, Bezpieczeństwo, Usterkowość (w zasadzie jej brak) no ogólnie wszystko co jest najlepsze i najfajniejsze...

POZdro

Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny.
Opublikowano

Ok.To o czym powiedziałes wspomne w odpowiedni sposób bo to środowisko laików wiec nie bede wykładał im o momentach obrotowych :)

Czekam na dalsze sugestie.

Opublikowano
PS. Gdzie będziesz to wykładać:) :wink: :?:

Pachnie mi tu zaliczeniem z informatyki...;)

Robiłem taką prezentacje w PowerPoint'cie dla brata mojej żony.. tyle, że akurat tematem była czekolada... :lol:

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

Opublikowano
No wspomnij o dynamice jako prezentje BMW - najlepsza w swojej klasie :norty: no i oczywiscie o RWD :twisted:
Opublikowano
nie zapomnij wspomniec jak sa to laicy ze takie duze auto i ciezkie auto ma lepsze przyspieszenie niz nie jeden maly i lekki samochod nawet gt typu golf calibra i takie inne male i niepotrzebne auta

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano

Już zaprezentowane.Była to publicznośc totalnie nie zczajona w temacie wiec wspomniałem i histori komforcie silnikach,przestrzeni,moja prywatna opinia,ogolne opinia o bejach,oraz o tym ze to samochod uzywany jako rządowa fura :DD

Pozdrawiam

Opublikowano
Jakie reakcje?? Ktoś ze słuchaczy zmieni swoje auto na prawdziwy męski pojazd czy zostaną przy swoich peugeotkach, fiacikach itp ?? ;)

Będziesz Mógł Wyprzedzać :D

Kto za młodu głupim nie był - ten na starość nie zmądrzeje...

Opublikowano

Prezentacja została miło przyjęta :) Czy ktoś zmieni auto to nie wiem bo po tym jak powiedziałem im o zużyciu paliwa to raczej nie wywołało uśmiechu na ich twarzy :P

Swoją drogą piszesz że to męskie auto, zupełnie się z Tobą zgadzam,ale także znam świetną kobietkę która również jeździ 7, ale bardzo się cieszę że jeździ takim autem bo wiem że jeste bezpieczna w nim.

Opublikowano

Męski nie znaczy tylko dla facetów. :)

Ja równiez znam pare kobiet które nie wyobrazają sobie innej marki.

Oby tak dalej Panowie.. ;)

Pozdrawiam

Będziesz Mógł Wyprzedzać :D

Kto za młodu głupim nie był - ten na starość nie zmądrzeje...