Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A kierownice z której strony masz (bo piszesz że zapłaciłeś w funtach). Bo jak to anglik to za zmianę strony dasz następne tyle co już dałeś:)
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja zakupiłem jakiś 2 miesiące temu 320d po lifcie. Przebieg ponoć 150 tys. km, xenonki, fabryczny autoalarm, klimatronic (to ma chyba każdy) poza tym ubogo i na stalówkach ale już nie długo. Narazie wymieniłem olej i zaślepkę głośnika. Zrobiłem jakieś 6tys i jestem happy :lol:

Aha no i dałem 33 tys, zarejestrowany był w kraju

Opublikowano
A kierownice z której strony masz (bo piszesz że zapłaciłeś w funtach). Bo jak to anglik to za zmianę strony dasz następne tyle co już dałeś:)
kierownica po prawej. ale poki co tu mieszkam, studjuje i przez najblizsze 2 lata nie zamierzam sie ruszyc. a auto jak bym chcial sprzedac to juz moge je gonic za 8k funtow, bo nie jest rejestrowane w HPI, to jest w rejestrze wypoadkowym.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
ja swoją e46 323i m52b25TU 1999r 200 000km kupiłem za jakies 24000pln łącznie z zarejestrowaniem, sprowadzony z Niemiec, musiałem wymienic opony, pomalować jeden tylny błotnik bo miał rysę i wymienic zbiornik wyrównawczy, ale jeszcze muszę zrobić łączniki stabilizatorów z tyłu i gumy na wahaczach, wyposażenie normalne, żaden rarytas, ale auto zadbane i z zewnątrz i w środku
Opublikowano

Ja za swoją dałem w Uk 9300 Funtów. Z salonu BMW, z gwarancją, 325 benzyna, 10/2003, 38tys mil, skóra, climatronic i wszystko co potrzeba, dźwięk boski.

W czasie jazdy nie włączam radia żeby słyszeć silnik he he...

Opublikowano
2001 ,325 coupe,niebieskie ,xenony,opony zimowe nowki niestety nie bylo letnich z samochodem,bez skory,180000km,ksiazka servicowa ze stemplami,auto kupilem w szwecji bo tu przebywam za 31tys zl
nic tak nie odpreza jak minuta dla weza
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
Hej a ja swojej szukalem 3 miechy i w Polszy i u wroga w koncu przed wczoraj kupilem :mrgreen: .320d 2001 grudzien z oplatami licze jakies 40 000.Pol skóra ,trojramienna kiera ze sterowaniem,kubelki ,worek na narty i inne pierdoly no i najlepsze 110 000 przebiegu :D Auto jak nowe kupione w Niemczech od kobitki :cool2: Ksiazki serwisowe i teczka faktur na taile.A dzis sie dowiedzialem od polskiego dealera BMW, ze auto moze byc serwisowane w ASO i moze nie byc po nim sladu w europejskim rejestrze (bo chcialem przed kupnem sprawdzic ją po VINie)jakiez bylo moje zdziwienie jak zadzwonilem z Niemiec do Polski do ASO a pan mowi ''nie, nie mamy tu takiego auta''a jeszcze bardziej zdziwiona wlascicielka,ktora zniosla stos faktur no i na szczescie sie zdecydowalem.A do tej pory myslalem ze jak serwisowane w ASO to musi byc w ogólnym rejestrze.Wracajac do kupna to sie troche zjezdzilem i z kazdą cus nie teges bylo a to po wypadku i zle zrobiona a to krzywa i zajezdzona (ale w telefonie slyszalem ''igialka Panie'',''cukiereczek'')no ale trafilem kupilem i nie zaluje(ale mam dosc kupowania na ''tyn cos'').Szukajcie a znajdziecie. :cool2: Edytowane przez lekler
Opublikowano
35.000 330xi 2001 z Mpakietem przebieg 122000 władowałem w samochód dodatkowo około 10 tyś, wymieniłem całe zawieszenie, opony, pół osie napędowe, sprzegło+koło dwumasowe, chłodnice, sportowe klocki i tarcze. Teraz czuje się w nim bezpieczny :8) chodzi jak złoto, :cool2: szukałem około 2 miesięcy, pełno szrotów obejżałem z znaczkami BMW :evil: