Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy jak chcąc kupić auto jadę na okręgową stacje kontroli pojazdów mogę zażądać jakieś raportu z badania czy to jest tylko tak ze jak jest ok to mówią że jest ok lub wbijają to w dowód?
Opublikowano
najlepiej to zabiez ze soba dobrego fachowca od bemwiczek bo na rynku pelno jest gratow :cry: i bedziesz mial wiecej nerwow jak pszyjemnosci z jazdy .ja na swoje malenstwo polowalem prawie rok czasu i wkoncu sprowadzilem auto z angli .ale moja bunka jest jak z pod igly i na maksymalnym wypasie :mrgreen: zycze ci udanego zakupu :cool2:
Opublikowano
Ttomasz ma racje...wez ze soba kogos kto zna sie na tych autach.A tak na marginesie ttomasz,z ktorej strony zatem twoja mala miala kierownice?
Opublikowano

zalezy na jakiego diagnoste trafisz - generalnie oni sprawdzaja samohcod pod katem bardziej sprawnosci a nie stanu technicznego - korozja bagaznika raczej ich nie interesuje ... i to ze pod korkiem oleju jest maslo tez raczej nie...

wydruk moga zrobic - z hamulcow , amortyzatorow , wydechu...

Opublikowano
zalezy na jakiego diagnoste trafisz - generalnie oni sprawdzaja samohcod pod katem bardziej sprawnosci a nie stanu technicznego - korozja bagaznika raczej ich nie interesuje ... i to ze pod korkiem oleju jest maslo tez raczej nie...

wydruk moga zrobic - z hamulcow , amortyzatorow , wydechu...

Z wydechu to chyba ekstra płatne, za darmo mogę powiedzieć że jest za głośny :) Jeśli chodzi o luzy układu kierowniczego to stacja diagnostyczna prawdę Ci powie ale jeśli chodzi o wahacze to niestety tu musi być porządnie zużyte żeby cokolwiek wyszło.

Pozdrawiam

Opublikowano

Amortyzatory,tarcze, elementy zawieszenia łatwo wymienić,, :D no chyba że nivo jest ,,to już drogie

ale gorej jeśli silnik już olejek pochłania,,,skrzynia żle biegi przełancza,,

a co najgorsze jeśli karoseria przypomina już dinozaura,,,tu zadrapania tam rysy i wgniecenia,,,rdza wychodzi po kątach,,,a w środku przetarta skóra,,jakieś rysy po śrubokrętach,,,braki w zatrzaskach itpp

Z tym już niewiele zrobisz a koszty takich napraw bardzo wysokie

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.